REKLAMI GEÇ

Korkmaz’dan öğrencilere konferans

Korkmaz’dan öğrencilere konferans

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Akköy Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde, okul öğrencilerine, ‘Denizli turizm potansiyeli’ konulu bir konferans verdi.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2009 Salı, 00:00

Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Akköy Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine, ‘Denizli turizm potansiyeli’ konulu bir konferans verdi. Konferansta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Emer, Okul Müdürü Şahin Taşkın ve okul öğretmenleri de hazır bulundu. Korkmaz, Akköy Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde, öğrencilere verdiği konferansta, Denizli’nin, yılın 12 ayı turist ağırlayan destinasyon merkezlerinin başında geldiğine dikkat çekti.
Korkmaz, “Beyaz ve kırmızı renkli travertenleri, şifalı termal suları ile sağlık turizmi; 550 adet tescilli taşınmaz kültür ve tabiat varlığı ile kültür turizmi, kongre turizmi, alışveriş turizmi, inanç turizmi, yaylaları, mağaraları, kuş gözlemciliği, botanik ve eko turizmi, yamaç paraşütü parkurları, dağ ve doğa yürüyüşü (trekking), akarsu turizmi (rafting) ile turizm amaçlı sportif faaliyetlerinin yapılabilmesi dolayısıyla sahip olduğu kültür ve turizm değerleri ve alternatif turizm çeşitleri sayesinde, Denizli’nin, yılın 12 ayı turist ağırlayan destinasyon merkezlerinin başında gelmektedir” dedi.

Korkmaz, sinevizyon gösterimi eşliğinde verdiği konferansta öğrencilere, Denizli turizminin geçmişi ve geleceği hakkında bilgiler sundu. Korkmaz, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı