REKLAMI GEÇ

Turizmciler yaza “Merhaba” dedi

Turizmciler yaza “Merhaba” dedi

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği(DENTUROD) “2014 Yaza Merhaba” partisi düzenledi. Turizmciler partide yeni sezona hazır oldukları mesajı verdi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2014 Salı, 11:09

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği(DENTUROD) “2014 Yaza Merhaba Garden Barbekü” partisi düzenledi. Pamukkale Tenis Kulübü Marla Bistro’da gerçekleşen partiye turizmciler ve iş adamları katıldı.

galeri-anons

DENTUROD ve Denizlili turizmciler olarak 2014 yaz sezonuna hazır olduklarını dile getiren DENTUROD Başkanı Gazi ic-baskanMurat Şen, “Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği olarak üyelerimize yönelik ‘Yaza merhaba’ kokteyli düzenledik. Tüm üyelerimizle buluşarak sorunlarını konuşmak ihtiyaçlarını karşılamak için burada birlikteyiz. Yaz bu yıl biraz geç geliyor ama Denizlili turizmciler sezona her zaman hazır. Denizli’deki turizm sezonumuz 12 ay boyunca devam etmektedir. Türkiye’nin diğer şehirlerine göre daha farklı bir turizm anlayışımız var. Biz Denizlili turizmciler olarak yeni sezona her zaman hazırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı