REKLAMI GEÇ

Oklu ve Dayanır da ihraç edildi

Oklu ve Dayanır da ihraç edildi

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler kapsamında kamudan ihraç edilenler arasında önemli isimler bulunuyor. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Adem Oklu ve Denizli Belediyesi’nde müdürlük de yapan YİKOB Mühendisi Niyazi Dayanır da kamudan ihraç edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2016 Salı, 10:18

FETÖ/PDY’nin darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL kapsamında kanun hükmünde kararnameler yayınlanmaya devam ediyor. 677 ve 678 sayılı KHK’lar Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de bir çok ihracı getirdi.

OKLU VE DAYANIR DA VAR
677 ve 678 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler kapsamında kamudan ihraç edilenler arasında, yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Merkezkefendi Belediye Başkan aday adayı olan, ancak yerini Muhammet Subaşıoğlu’na kaptıran, eski Özel İdare Genel Sekreteri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Adem Oklu da yer alıyor. Oklu ile birlikte Denizli Belediyesi’nde müdürlük yapan, daha sonra da YİKOB’a mühendis olarak görevlendirilen Niyazi Dayanır da kamudan ihraç edildi.

OKLU TUTUKLANMIŞTI
Adem Oklu, 2010 ile 2015 yılları arasındaki kamu ihalelerine fesat karıştırmak, örgüt üyesi olmak ve örgüte finansal destek sağlamak iddialarıyla gözaltına alınmış ve 5 Ağustos’ta tutuklanmıştı.

denizli-huseyin-bagci-ihrac-edildi-anons

denizli-can-pekdemir-etkin-pismanlik-anons

denizli-127-kisinin-oevletle-ilisigi-kesildi-anons

denizli-67-fatocu-hakkinda-kamu-davasi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı