REKLAMI GEÇ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mitingi sönük geçti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mitingi sönük geçti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu sıfatla ilk kez Denizli’ye geldi. 31 Mart seçimleri öncesindeki en önemli mitinglerden biri olan CHP mitingi beklenen kalabalığı toplayamadı. CHP lideri, Denizli adaylarını tanıttı, Denizlililere “Komşularım” diye hitap etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2024 Cumartesi, 19:15

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’de 29 Ekim Bulvarı üzerindeki Özay Gönlüm Meydanı’nda halka seslendi. Partisinin genel başkanı olduktan sonra ilk kez Denizli’ye gelen Özel, milletvekilleri belediye başkanları ve adayları il yöneticileri tarafından karşılandı.

29 Ekim Bulvarındaki mitinge geçen Özel, burada Manisalı olmasına atıfla “komşularım” diye hitap etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’deki Özay Gönlüm Meydanı’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Özel, eski ittifak ortaklarının CHP’ye oy vermesi durumunda CHP’nin kazanacağını belirtti.

Özel konuşmasında, “Eski ittifak ortaklarımız CHP’ye oy verirse, CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse, verdikleri parti değil, Denizli’de AK Parti kazanıyor. Onun için burada samimiyetle söylüyorum. Bundan sonra bir başka partiye oy verirseniz, belediye AK Parti belediyesi olur. Ama CHP’ye oy verirseniz, belediye sizin de belediyeniz olur. İyi insanlara, yakasında, gönlünde, gözünde güneş açanlara sesleniyorum. Gelin 31 Mart’ta sandıkta vicdanın ittifakını yapalım” dedi.

Özel konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Denizli şüphesiz tarımla uğraşanların kenti. Yıllarca Denizli’de pamuk üretildi. Ama pamuk üreticisine neler yaptılar biliyorsunuz. Denizli buğday üretiminin en önemli kentlerinden birisi. Eskiden herkes biliyor ki bir kilo buğday satınca, bir kilo mazot alıyordun. Bugün tam 7 kilo buğday satıyorsun, bir kilo mazot alamıyorsun. Daha geçen mayıs ‘Verin oyu bu kardeşinize, enflasyon nasıl düşecek, döviz nasıl düşecek’ diyen birisi önce dört liralık mazotu 19 lira yapmıştı. O günden bugüne de 44 lira yaptı. Ekerken, dikerken, sürerken, toplarken, satarken mazot… Ne ekersen ek mazotun bu fiyatı çiftçinin belini büküyor. Yatlara, katlara verilen mazot çiftçilere verilmelidir. Emeklilerin ve emekçilerin sesi olacağız. 1 Nisan’dan sonra büyük mitinglerle verilmeyen haklarımızı alana kadar sesimizi duymayanlar duyana kadar hep birlikte mücadele edeceğiz. Çiftçinin hakkını başkasına verenlerle karşı karşıyayız.”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Denizli Bülent Nuri Çavuşoğlu ise mitingde yaptığı konuşmada, “İnsanların yüzünün güldüğü, çocuklarının hayata umutla baktığı bir Denizli’yi, Kimsenin kimseyle kavgasının olmadığı, sağcısıyla solcusuyla kardeşçe Denizli İttifakı içerisinde dostça yaşadığı, ayrıştığımız renklerin değil, birleştiğimiz güzelliklerin konuşulduğu, insanların huzurla uyuduğu Denizli’yi birlikte yaratacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu.

Özel, partisinin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkan adayı Ali Rıza Ertemur ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını tek tek sahneye aldı.

Özel’in mitingi, seçime günler kala beklenen etkiyi yaratmadı. Özay Gönlüm Meydanı’nın büyük bölümü boş kaldı. CHP Genel Başkanı Özel de genel merkez de Denizli mitinginden fotoğraf paylaşmadı. Miting, sosyal medyada da “Denizli CHP tarihinin en az katılımlı mitingi” yorumları yapılmasına neden oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı