REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Zolan’ın yeniden adaylığını İstanbul’daki toplantıda duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Zolan’ın yeniden adaylığını İstanbul’daki toplantıda duyurdu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimlerinde yeniden adayı oldu. İstanbul’daki toplantıda Başkan Zolan’ın adaylığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mevcut başkanımız Osman Zolan ile yola devam” diyerek duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2024 Pazar, 15:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda hem konuştu hem de belirlenen adayları tanıttı.

Denizli için beklenen isim açıklandı ve mevcut Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yeniden aday gösterildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirlerin alfabetik sırayla adaylarını bizzat kendisi anons etti. Sıra Denizli’ye geldiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mevcut başkanımız Osman Zolan ile yola devam” diyerek anons etti. Ardından Başkan Zolan başta olmak üzere Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Milletvekilleri Nilgün Ök, Şahin Tin ve Cahit Özkan, İl Başkanı Yücel Güngör, Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar ve Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer sahneye çıktı ve poz verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanıtım öncesi yaptığı konuşmada “Bugün burada 31 Mart 2024 seçimlerinde partimizi temsil edecek 11 büyükşehir ve 25 il belediye başkan adayımızı açıklamak üzere bir aradayız. Adayları kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonunda belirledik.

Esasen bizim belediyecilikteki müktesebatımız yeni değildir. Artık 30 yılı bulan şanlı bir geçmişten süzülüp gelen birikim ve donanıma sahibiz.” şeklinde konuştu.

Amacımız, 31 Mart 2024 seçimleri için de milletimizin huzuruna gerçek belediyecilik sözümüzü yerine getirecek adaylarla çıkmaktır. Hiçbir insanımızın beceriksizlere tıpış tıpış oy verme mecburiyeti yoktur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı