REKLAMI GEÇ

Denizli Haber yazarı Işık’ın açık mektubuna Vali Atik’ten jet yanıt

Denizli Haber yazarı Işık’ın açık mektubuna Vali Atik’ten jet yanıt

Denizli Haber yazarı Ferah Işık’ın, dün akşam saatlerinde görevine başlayan yeni Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e yazdığı açık mektuba çok hızlı cevap geldi. Yazarımızı arayan Vali Atik, “İddialarla yakından ilgileneceğim, eğer bir ayrım yapılıyorsa, yapanın canını yakarım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2020 Perşembe, 15:43

Son kararname ile Denizli’ye atanan ve dün akşam saatlerinde kente gelerek göreve başlayan Vali Fuat Atik, bugünkü bir yazımıza verdiği tepki ile ‘Atik’ bir yapıya sahip olduğunu gösterdi.

‘AÇIK MEKTUP’A JET YANIT
Denizli Haber yazarı Ferah Işık, bu sabah ‘Vali Ali Fuat Atik’e açık mektup’ yazarak sosyal yardımların adaletli dağıtılmadığı yönünde iddialar bulunduğunu belirtip araştırılmasını istedi.

VALİ ATİK TELEFONLA ARADI
Genelde bu tür mektuplara yanıtlar ya verilmez ya da zamanla başka yollarla verilirken Vali Atik alışılmadık tepki verdi. Yazarımız Işık’ı telefonla arayan Vali Atik, iddiaları araştıracağını söyledi.

‘ŞEHİR EFSANESİ OLDUĞUNA İNANIYORUM, CANINI YAKARIM’
Atik, “Denizli Haber’deki Ferah Işık’ın mektubunu dikkatlice okudum. İddialarla ilgili yakından ilgileneceğim. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarında siyasi ayrım yapılarak yardım edildiğine dair iddiaların şehir efsanesi olduğuna inanıyorum. Yine de gerekli inceleme yapılacak… Bir ayrım yapılıyorsa, ayrımı yapanların canını yakarım. Hak, hukuk ve adaletten asla taviz vermeyeceğiz. Vicdan sahibi hiçbir insan siyasi ayrım yaparak yardımda bulunmaz. Buna vicdan müsaade etmez.

ŞEFFAF YÖNETİM
Şeffaf yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz ve devletin her kademesinde bu görülecek. Denizli beni zamanla tanıyacaktır.

GAZETECİLERDEN BEKLENTİ
Basın mensuplarımızın da olumsuz herhangi bir gelişme varsa kişileri ve kurumları rencide etmeden, hareket etmesini bekliyorum.”

‘HERKES EŞİTTİR’
Işık’ın aramaya şaşırdığını belirtmesi üzerine, “Şaşkınlık yaratacağım. Bunu herkes görecek. Siyasi ayrım asla yapmayacağım her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bizim gözümüzde eşittir” diye cevap verdi.

Yorumlar

vatandaş   -  Bağlantı 19 Haziran 2020, 13:34

sayın valim maskesiz sokakta gezen, esnaflık yapan sürekli çene altında maske ile dolaşanlara da ceza uygulanmasını rica ediyorum. Kuşpınar pazarı denilen çarşamba pazarında halk iç içe zabıtaya söyleyince sen sağlığın için tak gerisini boşver deniyo

Bakış Açısı   -  Bağlantı 18 Haziran 2020, 21:03

Biz derken kimleri kastetmiş?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı