REKLAMI GEÇ

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e açık mektup

18 Haziran 2020 Perşembe

Denizli’de görevine yeni başlayan Sayın Vali Ali Fuat Atik, “Hoş geldiniz.”
Bildiğiniz üzere Türk halkı tarih boyunca devletine saygılı olmuş, devleti bir ana, bir baba gibi görmüştür.
Sayın Vali, verdiğiniz ilk mesaj; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” oldu. Vatandaş odaklı çalışacağınızı açıkladınız. Eğer devletimiz sizi valiliğe layık gördüyse, iyi niyetli ve insan odaklı çalışacağınızdan şüphem yok.
Denizli gibi önemli bir İle devlet sizi atadıysa elbette, devlet yönetimi tecrübeniz de iyidir ve bu alanda uzmanlaşmışsınızdır.
**
Sayın Vali, bu yazıyı sade bir vatandaştan gelen mektup olarak kabul edin.
Umarım inancı, etnik kökeni, siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit davranırsınız ve devletin sıcak yüzünü gösterirsiniz. Bu benim temennim. İktidar partisinin yöneticileri kadar muhalefet partilerinin yöneticileriyle de koordineli çalışıp her kesi ve her kesimi kucaklamanızı diliyorum.
Ancak, özellikle korona sürecinde toplumda yayılan bir dedikodu var. Lütfen bu dedikodunun üzerine gidiniz, inceleyiniz.
Vatandaşlar arasında çokça gündeme getirilen bir iddia var. İddialara göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, dar gelirli insanlara yardım yaparken, iktidar partisinden gelen listeye göre hareket ediyor. Yine iddialara göre, yapılan yardımları alan vatandaşların ezici çoğunluğu iktidar partisine üye.
**
Sayın Vali, lütfen vakıflardaki bu iddiaları inceletin. Sosyal devlet vatandaşları arasında asla ayrım yapmaz. Yapılmadığına da inanmak istiyoruz. Devlet halkına yardım yapılırsa elbette siyasi görüşlere göre hareket edemez, etmemeli.
Sizin bu konuda en kısa zamanda araştırma yaptırmanızı bekliyorum. Denizli’deki görevinizde başarılar diler, saygılarımı sunarım.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 25 Haziran 2020, 09:20

İddialara göre denizli başkent olacakmış. mışlarla gazetecilik yaparsanız bu müfterilik olur. listeleri eklersiniz bu habere inanırız.

Selim   -  Bağlantı 20 Haziran 2020, 13:30

Troller yorum peşinde iddalar dogru.

Aissati   -  Bağlantı 20 Haziran 2020, 00:12

Ferah bey sonuna kadar haklı. Sadede Denizli’de değil her yerde böyle maalesef. Bir de liyakatsızlık aldı başını gidiyor.

Levent   -  Bağlantı 19 Haziran 2020, 11:41

Sayın valinin siirt e atandığı zaman yapmış olduğu ilk icraatına bakarsanız sizin bu dileğiniz ne kadar karşılık bulur daha net olur gibime geliyor.

murat   -  Bağlantı 19 Haziran 2020, 10:56

İddialarla devlet yönetilmez birader. Varsa kanıtın öyle yaz ne yazacaksan bi de gazeteci olacaksın kanıtın omadan falan şöyle diyormuş filan böyle diyormuş deyip ortalığı bulandırmanın manası yok.

Ayşe   -  Bağlantı 18 Haziran 2020, 22:16

Bu iddiaların yalan olduğunu sizde biliyorsunuz umarım ama işinize öyle geliyor bu dedikodular ve iddialar kesinlikle doğru değil bu dedikoduyu yapanlar isbat etsinler ben de yardımlaşma vakıflarında gönüllü.çalışan biri olarak bu iddiayı kınıyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı