REKLAMI GEÇ

Kanayan yaraya Yusuf Şimşek merhem olur

29 Ekim 2022 Cumartesi

Denizlispor tarihinde kulübe ve camiaya en faydalı futbolcu kimdir?
Belki bu sorunun cevabını yeni nesil bilmiyordur. Ama tarihin sayfalarına kısaca göz atmak yeterlidir. Yusuf Şimşek, başarılı bir futbol kariyeri, ardından çok da parlak olmayan teknik adamlık kariyeri sürdürdü.
Konuyu çok fazla uzatmayacağım. Bir süre önce Ispartaspor’dan ayrılan Yusuf, teknik direktörlük için yeniden Horozun gündeminde. Rahmetli Melih Garipler Denizlispor’un altyapı koordinatörüyken, Antalya’dan getirdiği Yusuf’un yıldızı, Ersun Yanal’ın da büyük katkılarıyla Denizlispor’da parladı.
Sözleşmesi sona ermesine rağmen Fenerbahçe’nin ısrarla istediği futbolcu, “Ben Denizlispor’a para kazandırmadan bir yere gitmem” diyerek boş mukaveleye imza attı.
Denizlispor, Yusuf’un büyük vefa örneği olan bu tutumuyla kasasına 5 milyon dolar nakit para koydu. Aynı Yusuf, çeşitli kulüplerde futbol oynadıktan sonra tekrar yuvasına Denizlispor’a döndü. İkinci kez kapısından girdiği Denizlispor’a adeta tarih yazdılar. Fenerbahçe’nin şampiyonluktan olduğu maçı kimse unutamaz. Üstelik Fenerbahçeli olduğu herkes tarafından bilinen Yusuf, “benim için önce Denizlispor diyerek” bu maçtan öncesi ve sonrasında da yeşil-siyahlı camianın gönlünü kazandı.
Sekste ten uyumu çok önemlidir. Konu ile ne alakası var diye düşünmeyin. Çok alakası var! İki ten birbirini severse seksten keyif alınır. Denizlispor ile Yusuf’un ten uyumu üst düzeyde. Ligde 2 puanı olan ve herkesin düştü gözüyle baktığı Denizlispor’a bu saatten sonra ayağa kaldırırsa Yusuf kaldırır. İddia ediyorum; Horozun maçlarına bin kişi geliyorsa bu sayı 10 bini bulur. Yusuf geldiği zaman camianın toparlama fırsatı olur.
Futbolculuk döneminde Denizlispor’a önemli yararları olan ve büyük vefa gösteren Yusuf ile Denizlispor üzerindeki ölü toprağını atabilir.
Moraller dip yapmışken, özgüven kaybı oluşmuşken, tüm bu negatif algılar Yusuf ile pozitife dönüşebilir. Matematiksel olarak Denizlispor’un şansı devam ettiği sürece kimse düştü gözüyle bakmamalı. Bu zorlu süreçte elbette birisiyle yatağa gireceğiz. Yatağa gireceğimiz adam bence Yusuf Şimşek olmalı.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

A.rahman   -  Bağlantı 30 Ekim 2022, 20:39

Soru şu geçen sezon ligde kalan kadro hemen hemen aynı mı? Teknik direktör, yönetim ve diğerleri aynı mı? Öyleyse sorun bunların dışında olması gerekmez mi

Spagetti   -  Bağlantı 30 Ekim 2022, 12:39

Sekste ten uyumu çok önemliymiş Yatacaksak Yusuf Şimşek ile yatmalıymış..
Allah aşkına bu ne saçma bir örnektir. Ne alakasız bir örnektir. Hiç başka örnek verecek birşey bulamadın mı?
Bir insanın aklı neyse zikri de odur. Ben de bunu derim vesselam

Spagetti   -  Bağlantı 30 Ekim 2022, 11:40

Sekste ten uyumu çok önemliymiş
… Allah aşkına bu ne saçma bir örnektir. Ne alaka bir örnektir. Hiç başka örnek verecek birşey bulamadın mı?
Bir insanın aklı neyse zikri de odur. Ben de bunu derim vesselam.

mehmet   -  Bağlantı 30 Ekim 2022, 08:15

sonunda denizlispor lig düştü artık o kadar mutlutuyum tek temellim bir düzgün insanın yeniden alıp alt yapı+ vizyonlu bir klüb çıkarmaları gerekiyor ortaya bunu’da aşağıdan 30 sene sonra çıkarak yaparlar.

Gariban   -  Bağlantı 30 Ekim 2022, 01:32

Yusuf iyi dir ama takima atesleyemez gecen sene balikesire dusurdu benim dusuncem yildiz dir arkadaslar bu takim oyuncularini ilk once psychiatrist ile terapi almalari gerekir.

M.Öz   -  Bağlantı 29 Ekim 2022, 21:52

Transfer tahtası kapalı futbolcu derinliği olmayan bir takıma Pep Guardiola gelse hiç bir şey katamaz.Tranfer olmadan hiç bir şey olmaz.Yusuf Şimşek çıkıp kendimi oynayacak.

M.ali özhan   -  Bağlantı 29 Ekim 2022, 17:43

Sn Yazar, sekste ten uyumundan başka konuyu anlatacak örnek bulamadınızmı pes dogrusu. Son kısımdaki yataga girecegiz cümleside yakışıklı değil. Bence de Yusuf Şimşek istenen ateşlemeyi yapabilir takıma kendi değerlerimize sahip çıkalım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı