REKLAMI GEÇ

Büyük depremden Denizli’ye acı haber: Anne-baba ziyaretine gittikleri gün öldüler

6 Şubat 2023 Pazartesi

Dünden bu yana meydana gelen depremler tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Anadolu coğrafyası son asırların en büyük felaketlerinden birine sahne oldu. Depremden gelen acı haberler yüreğimiz dağlanıyor. Bu büyük depremin şokunu atlatmaya çalışırken, bugün akşam saatlerinde gelen acı haberle Denizli çiftin de Hatay’da öldüğü haberini aldık. Düğün ve toplantılarda organizatörlük yapan 46 yaşındaki Murat eşi Ayten Sayhan ile birlikte, dün akşam saatlerinde Hatay’ın İskenderun ilçesine ulaşmışlardı.

Benim de akrabam olan Murat Sayhan, eşinin anne ve babasını ziyaret etmek için dün Denizli’deki evlerinden yola çıkmışlardı. Sayhan çiftinin misafir olarak bulunduğu bina saat 04.17’deki büyük depremle birlikte çöktü. Murat, eşi Ayten Saylan ve kayınvalidesinin cenazeleri bugün enkaz altından çıkarıldı. Kayınpederinin durumunun ise ağır olduğunu öğrendik.

Murat Hatay’a ulaştığında sosyal medya hesabından “Hem iş, hem ziyaret için geldik” paylaşımını yaptı. Murat Sayhan, Denizli’nin tanınmış simalarından fotoğraf sanatçısı Süleyman Yayan’ın da hem ikinci kuşak kuzeni ve bacanağıydı.

Bugün acı haberin ulaştığı Çal’da matem havası var.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Çökelezli Burak   -  Bağlantı 7 Şubat 2023, 05:45

Yöremizden bize her zaman bilgilendirici yazilar yazan ferah isik beyefendiye tesekkur ederiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı