REKLAMI GEÇ

Denizli Valisi Coşkun, bayram mesajında “trafik kurallarına uyun” uyarısı yaptı

Denizli Valisi Coşkun, bayram mesajında “trafik kurallarına uyun” uyarısı yaptı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayımladı. Vali Coşkun, mesajında huzurlu bir bayram için ekiplerin görevde olduğunu hatırlatırken, vatandaşlara uyarı yaptı: Trafik kurallarına uyun, bayram sevincini hüzne dönüştürmeyin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2024 Pazartesi, 13:19

Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlanayn Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, tüm Denizlililerin bayramını kutladı. Bayramda yaşlıların, şehit yakınları ve gazilerin unutulmamasını isteyen Vali Coşkun, “Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın yaşandığı müstesna zamanlardır.

Bayram sevincimizi yaşlılarımızla, ihtiyaç sahipleriyle ve düşkünlerimizle paylaşmayı ihmal etmeyelim.  Aynı şekilde, şehitlerimizin kıymetli ailelerini, kahraman gazilerimizi ve yetimlerimizi de unutmayalım” dedi.

TÜM TEDBİRLER ALINDI
Huzurlu bir bayram için tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Coşkun, “Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde idrak edilmesi için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır.  Bayram boyunca ilimizin huzuru, güvenliği ve mutluluğu adına görev alacak tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

TRAFİĞE ÇIKACAKLARA UYARILAR
Bayram nedeniyle trafiğe çıkacakları da uyaran Vali Coşkun, “Bayram nedeniyle şehir dışına çıkacak vatandaşlarımızdan da yolculukları esnasında trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını ve aşırı hızdan kaçınmalarını, mutlaka emniyet kemeri kullanımına özen göstermelerini istirham ediyorum. Lütfen bayram sevincimizin hüzne dönüşmesine izin vermeyelim” dedi.

Vali Coşkun, mesajını şöyle tamamladı:

Bu duygu ve düşüncelerle; Denizlili hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmak temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı