REKLAMI GEÇ

Dr. Ahmet Bacanlı’nın hastanedeki odası çiçeklerle süslendi

Dr. Ahmet Bacanlı’nın hastanedeki odası çiçeklerle süslendi

Denizli, genç yaşında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden eski DDH Başhekimi, Özel Cerrahi Hastanesi başhekimi, uzman Dr. Ahmet Bacanlı’nın (55) üzüntüsünü yaşıyor. Bir süredir görev yaptığı hastanede çok sevilen güler yüzlü doktor Bacanlı’nın odası çiçeklerle süslendi, her gün kullandığı doktor önlüğü, terliği ve fotoğrafları bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2020 Cumartesi, 16:00

Uzun süre Denizli Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan, bir süre kent dışında hizmet verdikten sonra Özel Cerrahi Hastanesi Başhekimi olan ve enfeksiyon hastalıkları olarak da sağlık dağıtan Dr. Ahmet Bacanlı, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle dün hayatını kaybetmişti.

Dr. Bacanlı’nın kaybı, sağlık camiasında büyük hüzün yarattı. Görev yaptığı hastanede çok sevilen bir isim olan Dr. Bacanlı’nın odası, kaybından sonra çiçek bahçesine döndü.

Mesai arkadaşları ve meslektaşları Bacanlı’nın odasına çiçek bıraktı.

Düzenlenen odada, Dr. Bacanlı’nın hiç üzerinden çıkarmadığı doktor önlüğü, sürekli giydiği terliği ve yanından hiç ayırmadığı fotoğrafları da yer aldı.

HASTANEDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM
Özel Cerrahi Hastanesi’nin sosyal medya hesabından odanın fotoğrafı paylaşıldı, “Üzerinden hiç çıkarmadığı önlüğünden, en sevdiği çiçeğine. En sevdiği fotoğraflardan her gün giydiği terliğine. Onu hep hastanemize sunduğu katkıları, güler yüzü ve iyileştirici sevgisiyle hatırlayacağız. Onu hiç unutmayacağız” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı