REKLAMI GEÇ

Kar ve dondurucu soğuklar sürecek

Kar ve dondurucu soğuklar sürecek

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre Denizli’de kar yağışı bugün akşam saatlerinden itibaren devam edecek. Yarın kent genelinde etkisini gösterecek olan kar yağışıyla birlikte dondurucu soğuklar da sürecek. Birçok ilçede hava sıcaklığı -10 ila -16 derecenin altına düşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2022 Pazartesi, 11:03

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre hafta sonundan itibaren etkili olan aşırı soğuk ve kar yağışının bu hafta da devam etmesi bekleniyor. Bugün akşam saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının yarın da kent genelini etkisi altına alması öngörülüyor. Dondurucu soğukların görüldüğü kentte bu gece birçok ilçede sıcaklık -10 derecenin altına düşecek.

Kentte en çok ilçenin Serinhisar olması bekleniyor. Serinhisar’da termometrelerin bu gece -16 dereceye kadar düşmesi tahmin edilirken, sıcaklığın kent merkezinde en düşük -7, Acıpayam, Çivril, Kale’de ve Babadağ’da -12, Bekilli, Bozkurt, Çal, Tavas ve Baklan’da -13, Beyağaç’ta -11, Buldan’da -9, Çameli’de -15, Çardak’ta -14, Honaz ve Güney’de -10, Sarayköy’de -8 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Soğuk havanın hafta boyunca etkili olması ve sıcaklıkların bu derecelerde seyretmesi tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı