REKLAMI GEÇ

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın PAÜ’deki mobbing iddialarına yenilerini ekleyip, Rektör Bağ’ı şikayet etti

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın PAÜ’deki mobbing iddialarına yenilerini ekleyip, Rektör Bağ’ı şikayet etti

Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, twitterden Cumhurbaşkanlığı, YÖK ve YÖK Başkanı Yekta Saraç’ı etiketleyip PAÜ’deki yeni mobbing iddialarını gündeme getirdi, şikayet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2020 Çarşamba, 17:16

Pamukkale Üniversitesi’ndeki mobbing (yıldırma) iddialarını gündemde tutmaya çalışan Memur-Sen’in genel başkanından açıklama ve şikayet geldi. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, PAÜ’deki yeni iddiaları tqitter hesabından madde madde yazdı, YÖK, YÖK Başkanı Yekta ZSaraç ve Cumhurbaşkanlığı’nı etiketleyerek şikayet etti.

PAÜ AİLE ÇİFTLİĞİ OLMAKTAN ÇIKARILMALI
Yalçın’ın twitter’den yaptığı açıklamada daha önce gündeme gelmeyen mobbing iddiaları yer alırken, Genel Başkan Yalçın, “PAÜ’de keyfî yönetime, kişisel hırslara, kaprislere son verilmeli. YÖK olanı biteni görmeli. PAÜ aile çiftçiliği olmaktan çıkmalı” dedi.

‘BAŞLADIĞI HAFTA SÜRGÜN EDİLDİ’
Yalçın’ın twiter’den gündeme getirip YÖK’ü göreve çağırdığı mobbing iddiaları şöyle:
19 yıl öğretmenlik yapan öğretim görevlisi üyemiz, üniversitede göreve başladığı hafta PAÜ gerçeğiyle karşılaşmış ve göreve başladığı haftanın ertesinde sürgüne gönderilmiştir.

KADIN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ERKEK CEZAEVİNE GÖREVLENDİRİLDİ
Yetmemiş, kadın öğretim görevlisinden, görevlendirildiği meslek yüksekokulunda derse girmesi değil, bizzat cezaevine giderek ders vermesi istenmiş; hem de cezaevi müdürü ihtiyaç yok, öğretim görevlisi fazlamız var demesine rağmen.

Kadın öğretim görevlisini erkek cezaevine sürgün eden PAÜ yönetimi, cezaevinde ders veren diğer öğretim görevlileri için ders alacak mahkûm öğrenciler MYO’ya getirilmesine rağmen arkadaşımızı ısrarla cezaevine mahkûm etmiştir.

MADDE BAĞIMLILIĞI UZMANI GÖREVDEN ALINDI
Bu olay kaprise dayalı mobbingin tek örneği değil. PAÜ AMATEM’de görevli, madde bağımlılığı konusunda önemli görev üstlenen üyemiz, bir kin uğruna toplum sağlığı hiçe sayılarak, görevinden alınmıştır.

REKTÖRÜN EŞİ HASTA OLMADAN RAPOR İSTEDİ
Rektörün eşi tarafından “hasta görülmeden” sağlık raporu çıkarılması istenmiş, üyemiz bu hukuksuz talebi kabul etmediği için görevinden alınmıştır.

YÖK OLANI BİTENİ GÖRMELİ
PAÜ’de keyfî yönetime, kişisel hırslara,kaprislere son verilmeli. YÖK olanı biteni görmeli. PAÜ aile çiftçiliği olmaktan çıkmalı!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı