REKLAMI GEÇ

Tavaslı öğrenciler Teknofest’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a projelerinin sunumunu yaptı

Tavaslı öğrenciler Teknofest’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a projelerinin sunumunu yaptı

Binlerce takım arasından finale kalarak Gaziantep’teki Teknofest’e katılan Tavas Gazi İlkokulu takımı Gazi Robotik’in standını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2020 Cumartesi, 17:20

Gaziantep’te başlayan TEKNOFEST’in açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törenin ardından festivale katılan öğrencilerin projelerini inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir durağı da Denizli’yi temsil eden Tavas Gazi İlkokulu standı oldu.

5 bin 637 takım arasında finale kalan 33 okul arasında yer alan İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi kategorisinde ilkokul ve ortaokul klasmanında yarışan Gazi İlkokulu takımı Gazi Robotik’in küçük ekip üyeleri projelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlattı.

Okul Müdürü İbrahim Çöllü sunumu sosyal medya hesabından, “Takımımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunumlarını gerçekleştirdi. Tebrikler çocuklar” diye paylaştı. Öğretmen Gürkan Çelik’in de bulunduğu sunumdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerden ve projelerinden övgüyle söz etti.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da Twitter’dan öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerini kutladı.

Yorumlar

zeynep   -  Bağlantı 28 Eylül 2020, 08:29

maşallah Allah bağışlasın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı