REKLAMI GEÇ

Usta gazeteciler, CNN Türk’te ünlü kılıç Yatağan’ı konuştu

Usta gazeteciler, CNN Türk’te ünlü kılıç Yatağan’ı konuştu

Denizli’nin en ünlü kültür değerlerinden biri olan, ünü dünyaya yayılan kılıç Yatağan Büyükşehir’in desteğiyle daha geniş kitlelere yayılıyor. CNN Türk’teki Akıl Çemberi programında ünlü kılıç Yatağan konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2023 Salı, 10:42

Yeniçeri’nin belinden eksik etmediği ve Haçlı orduları askerlerinin “kelle makası” ismini taktığı ünlü kılıç Yatağan’ın namı hala yürüyor. Serinhisar’ın Yatağan beldesinde aynı isimle üretilmeye devam eden ünlü Yatağan, CNN Türk’te programda konuşuldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtımı için ayrıbir program yürüttüğü Yatağan, usta gazetecilerin gündemindeydi. CNN Türk’ün izlenen tartışma programlarından Akıl Çemberi’nde Yatağan, uzun uzun konuşuldu. Bir önceki programda Yatağan’ı öven Gazeteci Mete Yarar elinde tuttuğu Yatağan’ı anlattı. Çeliğinden sapına kadar her bölümünün özel üretildiğini söyledi, “Kılıç deyince akla gelen yer Yatağan’dır” dedi.

Yarar, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hediye olarak Abdülkadir Selvi ve İsmail Dükel’e de Yatağan hediye edeceğini söyledi. Yazar Abdülkadir Selvi ise, “Dikili ağacımız olmasa da kılıcımız oluyor artık. Sefere çıkarız” dedi. Gazeteci İsmail Dükel de çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu sırada söze giren Gazeteci Zafer Şahin, “Denizli’den Çağrı Sebzeci arkadaşım. Aradı, ‘Zafer Şahin’e gönderilmezse olmaz’ dedi. Bana da gönderildi. Allahtan bizi düşünen dostlarımız var” diye espri yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı