REKLAMI GEÇ

Valilikten dışarı  çıkmayın uyarısı 

Valilikten dışarı  çıkmayın uyarısı 

Denizli Valiliği kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını ve yol açma çalışmalarının sağlıklı bir şeklide yürütülebilmesi için zorunlu olmadıkça özel araçlarını değil toplu ulaşımı kullanmalarını istedi. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2022 Salı, 11:05

Denizli’den dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı kent genelinde etkili oluyor. Denizli’nin bir çok ilçesinin yanı sıra kent geneli de beyaza büründü. Kar nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Belediye ve karayolları ekipleri kapanan yolları açmak için yoğun çaba sarf ediyor. 

Kentte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Denizli Valiliği’nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Kıymetli Denizlililer. İlimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle yol açma çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça özel araçlarıyla dışarı çıkmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları rica olunur” denildi. 

Yorumlar

eda yilmaz   -  Bağlantı 25 Ocak 2022, 18:20

Sayın Valim sanırım sizin oturduğunuz yerden toplu taşıma geçiyor.Bizim oturduğumuz yerden bugün sabah 2 saat geçmedi de.Bilgi vereyim dedim.Yer üçler….Insallah tüm hafta böyle beklemeyiz….üşümekten akşama kadar ısınamadık…öyle işlemiş ki soğuk

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı