REKLAMI GEÇ

Vekilin oğlu anarşist oldu!

Vekilin oğlu anarşist oldu!

Denizli’nin şüphesiz en sempatik vekillerinden biri olan Ak Parti Milletvekili Mehmet Yüksel’in oğlu Gökhan Yüksel, Behzat Ç. dizisinde anarşist ruhlu eylemci bir karikatüristi oynadı. Yüksel gurur duyduğunu söylediği oğlu için “Önce okulunu bitirmeli” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2012 Perşembe, 14:03

Star’da yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Behzat Ç. dizisinin oyuncuları arasında Denizlili bir gençte rol alıyor. Geçen sezon 50 bölümde oynayan yeni sezon bölümlerinde de oynaması gündemde olan bu Denizlili oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü birinci sınıf öğrencisi ve Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in oğlu Gökhan Yüksel.

Oynadığı bölümde ölen karikatürist arkadaşı için hak arayan eylemci bir öğrenciyi canlandıran Gökhan Yüksel’in babası Ak Parti’li vekil Mehmet Yüksel, oğlunun böyle bir rolde oynamasının kendisi içinde bir sürpqriz olduğunu söylerken, oğlu ile gurur duyduğunu da kaydetti. Yüksel, denizlihaber.com’un sorularını yanıtlarken, oğlu için en önemlisinin eğitimini tamamlamak olduğunu da sözlerine ekledi.

Küçük yaşlardan beri sanata ilgisi vardı
Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, oğlu Gökhan Yüksel’in küçük yaşlardan beri güzel sanatların her alanına karşı ilgisi olduğunu belirterek “Oğlum Gökhan küçüklüğünden beri bu işlere meraklıydı. Sesi iyi. Çok küçük yaşlardan beri de tiyatroya ilgisi vardı. Denizli’de Güzel Sanatlar Lisesi’ni okudu. Sonra Ankara’da devam etti. Hacettepe Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Birinci sınıfı okuyor” dedi.

Eşimin çok desteği oldu
Eşi Mine Yüksel’in konservatuarda şan hocası olduğunu ve Gökhan’a büyük destek verdiğini belirterek “Eşim Mine Hanım şan hocası Gökhan’ın kendini geliştirmesinde rolü çok büyük oldu. Birde eşimin dizinin oyuncularıyla diyalogu var. Gökhan’da bu vesileyle dizinin diğer oyuncularıyla tanıştı ve böyle bir teklif geldi ve o bölümde oynadı” dedi.

Önemli olan okulunu bitirmesi
Yüksel oğlu Gökhan’ı ekranda gördüğünde heyecanlandığını ve gurur duyduğunu da sözlerine eklerken “Yeni sezonda da figüran olarak oynaması gündemde. Bakalım. Tabiî ki önemli olan okulunu zamanında bitirmesi ve bunun eğitimini iyi bir şekilde alması. En önemlisi bu. Gökhan’ı ekranda görünce çok gurur duydum. Oynadığı rolde hak arayan birini canlandırdı. O rolü oynaması benim için de sürpriz oldu. Ben tiyatro ile siyaseti birbirine yakın buluyorum. İkisi de halk için yapılıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı