REKLAMI GEÇ

“Amaç halka hizmet”

“Amaç halka hizmet”

İl Özel İdaresi gelecek 5 yılı planlamak amacıyla başlattığı geziler çerçevesinde Akköy ve Çardak’ta muhtarlarla toplantılar düzenledi. Toplantılarda İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, ortak amacın halka hizmet olduğunu vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2009 Cumartesi, 16:56

İl Özel İdaresi’nin gelecek 5 yılı planlamak için başlattığı geziler çerçevesinde, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve yatırımcı daire müdürlerinden oluşan heyet, Akköy ve Çardak’ta muhtarlarla toplantılar düzenlendi. İlk olarak Akköy Hükümet Konağı’nda köy muhtarlarıyla toplantı yapıldı ve toplantıda köy muhtarları sorunlarını dile getirdi. Daire müdürleri, muhtarların taleplerini not alarak, çözüm arayacaklarını belirtti. Bir sonraki toplantı ise Çardak’ta Kaymakam Zekai Erdem’in makamında gerçekleşti. Zekai Erdem sorunları yerinde tespit etmek için başlatılan bu çalışmanın diğer illere de örnek olacağını söyledi. Halil Pekdemir de, muhtarlar ve özel idare birimlerinin bir ekip gibi çalışarak, halka hizmet etmeleri gerektiğini ifade etti.< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pekdemir, “Denizli İl Özel İdaresi olarak ilçelerimize giderek muhtarlarımızla bir araya geliyoruz, muhtarlarla bire bir görüşmenin, sorunların daha iyi anlaşılmasına ve daha hızlı çözüm üretilmesine faydalı olacağını düşünüyoruz. Muhtarlarla bir araya gelmek suretiyle yaptığımız çalışmanın Türkiye’de bir ilk olduğunu düşünüyorum. Hepimiz halka en iyi hizmeti verebilmek adına çaba sarf ediyoruz. İlçe gezilerimizi bundan sonra da sürdürmek amacındayız. Bu toplantıları her yıl belli dönemlerde tekrar edeceğiz. Böylelikle çalışmalarımızda ne kadar mesafe aldığımızı da görüp değerlendirme yapma imkanına da sahip olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı