REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ZEYBEKCİ’NİN ACI GÜNÜ

BAŞKAN ZEYBEKCİ’NİN ACI GÜNÜ

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin abisi Halil Zeybekci yaşamını yitirdi. Halil Zeybekci’nin cenazesi doğduğu yer olan Tavas İlçesi’ne bağlı Pınarlar Beldesi’nde toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2009 Salı, 17:27

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin abisi 66 yaşındaki Halil Zeybekci, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi’nde yaşamını yitirdi. Yaklaşık 15 gün önce kalp damarlarındaki tıkanıklık nedeni ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde ameliyat olan ve kalp damarları değişen Halil Zeybekci’nin tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Bu sabah (Salı) saat 08.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Zeybekci’nin cenazesi doğduğu yer olan Tavas İlçesi’ne bağlı Pınarlar Beldesi’nde toprağa verildi. Pınarlar Beldesi Zeybekler Sokaktaki evine götürülen Zeybekci’nin cenazesi bir süre burada kaldı. Okunun duanın ardından Çarşı Camii’ne götürülen Zeybekci’nin naşı öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Pınarlar Mezarlığına defnedildi.
Cenaze törenine Vali Yavuz Erkmen, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, CHP Denizli Milletvekili Alı Rıza Ertemur, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Denizli Belediyesi eski başkanları Ali Marım, Ali Aygören, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri belediye meclis üyeleri başkan yardımcıları daire müdürleri, sanayici, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını İl Müftü Vekili Mustafa Kemal Ekimci kıldırdı. Başsağlığı dileklerini kabul eden Belediye Başkanı Zeybekci, abisinin cenazesini bir müddet omzunda taşıdı. Çarşı Camii’nden belde mezarlığına kadar omuzlarda götürülen Halil Zeybekci’nin cenazesi dualarla toprağa verildi.
Denizli’nin Tavas İlçesi’nde 29.10.1943 tarihinde doğan Halil Zeybekci ailenin en büyük ferdiydi. 4 kız 1 erkek çocuğu olan Halil Zeybekci uzun yıllar Almanya’da bulundu. Turkuaz Tekstil İnşaat birimi sorumlusu olarak görev yapan Halil Zeybekci 15 gün önce Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde ameliyat olmuş, tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı