REKLAMI GEÇ

Bayramda açık görüş var

Bayramda açık görüş var

Cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlüler, Kurban Bayramı süresince açık görüş yapabilecek. Denizli D Tipi Cezaevi’nde de bayramda görüş var.

/ DENİZLİHABER / 19 Ekim 2012 Cuma, 10:13

Adalet Bakanı Sadullah Ergin imzasıyla Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderilen genelgeye göre, kapalı ceza infaz kurumlarında Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle belirlenen esaslar çerçevesinde ve belirtilen günlerde açık görüş yaptırılacağı açıklandı.

Her hükümlü bir kez yararlandırılmak üzere aralarında Denizli D Tipi Cezaevi olmak üzere Adana E Tipi, Ankara 1 ve 2 No’lu L Tipi, Alanya L Tipi, Antalya L Tipi, Balıkesir L Tipi, Bursa E Tipi, Çorum L Tipi, , Eskişehir H Tipi, Gaziantep E Tipi, İzmir-Buca Kapalı, Maltepe 1, 2 ve 3 No’lu L Tipi, Mersin E Tipi ile Silivri 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklular, 29-30-31 Ekim ile 1-2-3-4 Kasım 2012 tarihleri arasında olmak üzere 7 gün açık görüşten yararlanacak.

Açık görüşler, görüş süresi yarım saatten az ve bir saatten fazla olmamak kaydıyla, 09.00-17.00 saatleri arasında yaptırılacak. Belirtilen gün ve saatler dışında görüş yaptırılmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı