REKLAMI GEÇ

Yangın işçilerinin bayram mesaisi

Yangın işçilerinin bayram mesaisi

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü yangın ekibini, bayramda yoğun mesai yaptı. Bayramı aileleriyle kutlayamayan işçiler, Arife günü çıkan ve 2 gün devam eden Çameli’nin Kolak Köyü’nde çıkan yangına müdahale etti. Yangında 10 hektarlık arazi zarar gördü.

/ DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2013 Pazartesi, 18:02

Denizli Orman bölge Müdürlüğü yangın ekibi, bayramı çalışarak kutladı. Çameli ilçesi, Kolak köyünde Arife günü başlayıp aynı gün geç saatlerde kontrol altına alınan ve 2 gün soğutma çalışmaları devam eden yangında görev yapan yangın işçileri, bayramda yoğun mesai harcadı. Yangında 10 hektarlık arazinin zarar gördü.

Öz Orman İş Bölge Başkanı ve Hak İş Denizli İl temsilcisi Halil Turan, Çameli ilçesi Kolak köyü yakınlarında çıkan yangına müdahale eden, söndürme ve soğutma çalışmasını yapan yangın işçilerini yalnız bırakmadı.

Halil Turan, “Yangın işçisi olarak görev yapan işçi kardeşlerimiz Ramazan bayramında milletimizin huzurunu sağlamak, ormanlarımızı korumak ve kurtarmak adına çok büyük görevler yerine getirdiler, önemli işler başardılar. Bölgede yaşanan yangının daha fazla büyümemesi ve bir an önce kontrol altına alınabilmesi için ciddi bir fedakârlık örneği sergilediler” dedi.

1 KİŞİ YARALANDI
Çameli’nin Kolak Köyü’nde çıkan orman yangını nedeniyle bayramı aileleriyle geçiremeyen yangın işçileri, soğutma çalışması sonrası dönüşte kaza yaptı. 1 işçinin yaralandığı kaza, Sandalcık köyü yakınlarında meydana geldi.

Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılan işçinin tedavisi yapılarak taburcu edildiğini açıklayan Hak-İş Denizli Temsilcisi Halil Turan, “ Yangın sonrası yaşanan bu kaza bizleri ayrıca üzdü, fakat hafif sıyrıklarla atlatılması bizleri sevindirdi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı