REKLAMI GEÇ

Üçü bir araya gelip ikikız doğurdu

Üçü bir araya gelip ikikız doğurdu

Uzun zamandır Denizli’deki tekstil firmalarında çalışan tasarımcı Meral Yakar Delikara, pazarlama uzmanı Elvan Erdem Akbaş ile satın alma ve sıcak satış uzmanı Asude Besli bir araya gelerek İKİKIZ doğurdu. İkikız tasarım Dizayn Atölyesi, koleksiyon ürünlerle farklılık yaratma iddiasında. www.ikikiz.com üzerinden online satış yapan üçlünün tasarımları, 6. Cadde, Trendyol, Markafoni ve Evmanya gibi sanal mağazalarda da satılıyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2013 Perşembe, 12:52

Denizli’de tekstil ve konfeksiyon sektörü, yeni nesil profesyoneller tarafından şekil değiştiriyor. Butik farklılık yaratma düşüncesindeki 3 tekstil profesyoneli genç kadın bir araya gelerek kurdukları tasarım ve dizayn atölyesi ile ev tekstilini farklı bir noktaya taşıdı.

Tasarımcı Meral Yakar Delikara, pazarlama uzmanı Elvan Erdem Akbaş ve satın alma Asude Besli ile bir araya gelip İKİKIZ doğurdu.

İkikız isimli tasarım ve dizayn atölyesi açarak ev tekstili üzerine koleksiyon ürünler üretmeye başlayan 3 girişimcinin yarattığı marka, şimdiden çok önemli online alışveriş merkezlerine girmeyi başardı.

ÖZEL KOLEKSİYONLARI İLGİ ÇEKTİ
Kurdukları konfeksiyon atölyesinin yanı sıra Denizli’nin Saltak Caddesi Küçüker Apartmanı’nda bir ofis tutup kendilerine has bir çalışma ortamı yaratan 3 başarılı girişimci, 7 aylık bir çalışmanın ardından her biri ayrı tasarımda olan özel koleksiyon ev tekstili ürünler üretmeye başladı.

TÜRKİYE’NİN DEV ONLİNE AVM’LERİNE GİRDİLER
İkikız markasıyla ilk olarak internete giren ve www.ikikiz.com adresiyle online satış yapmaya başlayan genç girişimcilerin bu sitesi, kısa süre içinde online satışın Türkiye’deki devlerinin de dikkatini çekti. Kısa sürede Denizlili girişimcilerle temasa geçen 6.Cadde, Terndyol, Markafoni ve Evmanya gibi online alış veriş merkezleri İkikiz ile anlaşarak ürünlerini AVM’lerine taşıdı. İkikız’ın bu önemli online AVM’Lere girmesinden sonra Denizlili genç girişimcilerin ürünleri gibi markaları da bir anda Türkiye’nin dört bir yanına ulaştı.

KURUMLARA ÖZEL KOLEKSİYON HAZIRLAYACAKLAR
Delikara, Besli ve Akbaş, bir taraftan da kurumsal çözümler üzerinde çalışıyor. Amaçları Denizli’nin yanı sıra Türkiye genelinde kurumlara özel koleksiyon çalışmaları yapmak. Bunun için farklı markaların fason üretimleri değil, kendi markalarıyla ürünler ortaya koymak istediklerini dile getiren genç girişimciler, hedefi yüksek tutuyor.

TECRÜBELERİMİZİ BİRLEŞTİRDİK
İkikız Tasarım Dizayn Atölyesi Pazarlama sorumlusu Elvan Erdem Akbaş “Üçümüzde tekstil sektöründen geliyoruz. Farklı alanlarda uzmanlıklarımız var. Meral Yakar Delikara tasarımda, ben pazarlamada, Asude Besli mağaza müdürlüğü konusunda uzman. Bu tecrübelerimizi kullanarak kendi markamızı oluşturmaya karar verdik: İyi ki de cesaret göstermişiz. Şimdi bir başarının altına imza atıp, Denizli’ye örnek olmak istiyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı