REKLAMI GEÇ

Ulusal Kanal’ın hafta sonu yüzü oldu

Ulusal Kanal’ın hafta sonu yüzü oldu

Denizlili gazeteci Osman Nuri Cerit, Ulusal Kanal’ın haftasonu ekran yüzü oldu. Cerit, geçtiğimiz haftadan itibaren Cumartesi ve Pazar sabahları yayınlanan Basın Turu isimli programın sunucu olarak görevlendirildi

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2012 Pazar, 17:40

Denizlili Gazeteci Osman Nuri Cerit, Ulusal Kanal’ın hafta sonu ekran yüzü oldu. Kanal, Basın Turu isimli bir programı Cumartesi ve Pazar sabahı kuşağına koyarken, programın sunuculuğuna ise Osman Nuri Cerit getirildi. Denizli’de gazetecilik yaparken, mesleğini bir süre önce İstanbul’da sürdürme kararı alan Cerit, Ulusal Kanal Yurt Haberler Şefi olarak çalışmaya başladı.

Cerit, şimdi de Ulusal kanalın Ankara bürosuna geçti. Parlamento muhabirliği yapmak için Ekim ayında Ankara büroda başlayan Cerit, Sinem Karataş ile birlikte Basın Turu isimli programı sunmaya başladı.

Cerit ve partneri programda hafta sonu gazete manşetlerine yansıyan önemli gelişmeleri izleyicilerle paylaşıyor. Haftanın değerlendirmesi ve yorumunun da yapıldığı programda, bir sonraki haftanın gündeminde öne çıkması muhtemel başlıklar da masaya yatırılıyor. Program Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.30’da başlıyor, 11.00’de sona eriyor.

Yorumlar

GOKHAN   -  Bağlantı 8 Kasım 2012, 15:53

ulusal kanal izlemiyoruz ki. Çok taraflı yayın yapıyor. Hep işçi partisi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı