REKLAMI GEÇ

Denizlili kadın girişimcilere eğitim

Denizlili kadın girişimcilere eğitim

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA)’nın bir teknoloji ve iletişim şirketi ile birlikte yürüttüğü “Ekonomiye Kadın Gücü” projesinin tanıtım toplantısı Denizli’de yapıldı. Denizli’den 26 girişimci kadının yararlandığı proje ile, dar gelirli girişimci kadınların iş gücüne katılmaları hedefleniyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2013 Cumartesi, 11:15

Dar gelirli girişimci kadınların iş gücüne katılımına katkı sağlamak amacıyla Türkiye İsrafı Önleme Vakfı’yla (TİSVA) ile özel bir şirketin ortaklaşa yürüttüğü “Ekonomiye Kadın Gücü” projesinde kadınları iletişim ve teknoloji gücüyle desteklemeye devam ediyor.

Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan tanıtım toplantısında, “Girişimciliğin Temel İlkeleri ve Girişimcilerin Özellikleri”, “Etkili İletişim Beden Dili ve Satış”, “Temel Teknoloji ” konularında 26 Denizlili kadın girişimciye toplam 7 saat eğitim verildi.

İstanbul, İzmir, Ankara, Adana ve Samsun’dan sonra Denizlili kadın girişimcilerle buluşan “Ekonomiye Kadın Gücü” projeden yararlanan kadınlara ulaşmaya devam edecek olan eğitimlerin, Siirt, Antalya, Manisa, Kayseri ve Şanlıurfa illeriyle devam edeceği bildirildi.

Sosyal borçlanma modeli sayesinde dileyen herkes dar gelirli kadınlara 1 yıl vadeli borç verebiliyor. Ekonomiye Kadın Gücü seferberliğinin hedefi 4 yılda 100 bin kadını ekonomiye kazandırmak olduğunun vurgulandığı toplantıda, projeden yararlanarak ekonomiye katkı sağlayan kadınların başarı hikayeleri paylaşıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı