REKLAMI GEÇ

Derin Çağrışımlar Büyüledi

Derin Çağrışımlar Büyüledi

Denizli’de modacılık sektörü bugün bir ilke imza atarken, kentin ilk profesyonel defilesinin altına imza atan Selda Küçüker’in hem DERİ’N ÇAĞRIŞIMLAR defilesi, hem de defilede sergilenen tasarımları izleyenlerden tam not aldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2013 Çarşamba, 20:29

Denizli’nin tanınmış ailelerinden Küçüker’lerin modacı gelini Selda Küçüker, modacılık sektörünün kentteki bir ilkine imza attı.

Kendi imzasını taşıyan 31 parçalık deri tasarım kıyafetleri düzenlediği DERİ’N ÇAĞRIŞIMLAR isimli defileyle görücüye çıkaran Küçüker, Denizlideki modacılık sektörünün ilk profesyonel defilesinin sahibi oldu

Deri kreasyonu kıyafetler, ünlü manken Tuğba Altıntop’un da katıldığı bir defileyle DedemanPark Otel’de sergilendi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Aytaç Turgut’un da aralarında bulunduğu 120 özel davetlinin katıldığı defilede sergilenen kıyafetler de defile gibi tam not aldı.

Deri ile kumaşı birlikte kullandığı tasarımların İstanbul’u aratmayan bir defile organizasyonuyla tanıtıldığı defilede ünlü manken Tuğba Altıntop’un giydiği BALIK isimli kreasyon göz kamaştırdı. 105 parça deriden oluşan özel kıyafetin yanı sıra birçok özgün tasarım da izleyenlerin beğenisini topladı.

Ünlü manken Altıntop, defilenin finalini modacı Selda Küçüker ile yaptı. Selda Küçüker’in arkadaşı olduğunu söylediği Tuğba Altıntop da davetlilerden alkış alırken,
Podyuma ünlü manken Altıntop ile birlikte çıkan modacı Selda Küçüker, oldukça heyecanlı idi.

Genç modacı, özel tasarımlarının yalnızca Denizli’de değil İstanbul’da da beğenildiğini belirterek, bazı ünlüler için özel kıyafet hazırladığını söyledi.

Defile sonrası fuayede mankenlerle birlikte objektiflere poz veren Küçüker, 2 aylık bir uğraşla ortaya koydukları tasarımların sergilendiği defilede emeği geçen herkese teşekkür borçlu olduğunu dile getirirken, “Denizlililerin ilgisi ve defile sonrası değerlendirmeleri beni çok mutlu etti. İyi ki böyle bir organizasyon yapmışız. Denizli bence moda ve tasarımda da artık Türkiye’de tekstil gibi önemli görevler üstlenmeli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı