REKLAMI GEÇ

Kayıp haberleri sayesinde bulundu

Kayıp haberleri sayesinde bulundu

Denizli’de evden gezmek için dışarıya çıkan ve bir daha geri dönmeyen sağır ve dilsiz 23 yaşındaki inşaat işçisi Sabrullah Uçkan, kayıp haberlerinin ardından bulundu. Engelli Uçkan’ın ağabeyine kızdığı için evi terk ettiği ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2012 Perşembe, 16:13

10 yıl önce Muş’tan Aktepe Mahallesi’nde ağabeyi Rakip Uçkan (35) ile birlikte Denizli’ye göç eden ve ağabeyinin yanında inşaat işçiliğini öğrenen Sabrullah Uçkan, 10 Haziran’da ağabeyi ile çalıştıkları inşaattan döndükten sonra dolaşmak için evden çıkmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Sabrullah’ın, kayıp olduğunu bir gazetede okuyan vatandaş, onu Eskihisar Mahallesi’deki bir inşaatta çalışırken görünce polisi aradı. Sevindik Polis Karakolu ekipleri Sabrullah’ı alarak abisinin yanına götürdü. Poliste el işaretleriyle ifade veren Sabrullah, “Harikatad ağabeyime Mersin ve Bursa’yı gösterip, buradaki akrabalarımın yanına gidip, orada çalışmak istediğimi söyledim. Ağabeyimde, izin vermedi. Israr edince bana kavga ettik. Eskihisar Mahallesi’ndeki bir inşaatta iş buldum. İnşaatta yatıp kalkıyordum, 40 TL yevmiye alıyordum” dedi.

Kardeşini evine götüren ağabey Rakip Uçkan, “Kardeşimi yalnız kent dışına gönderemezdim, ona tokat attığım için çok pişmanım bir daha olmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı