REKLAMI GEÇ

Selda Küçüker’den defile

Selda Küçüker’den defile

Denizli’nin tanınmış ailelerinden Küçüker’lerin modacı gelini Selda Küçüker, deri giyimden oluşan 31 parçalık koleksiyonunu, bir defile düzenleyerek Denizlililerin beğenisine sunacak. “DERİ’N ÇAĞRIŞIMLAR” adını verdiği defileyle kentte kaliteli ve şık tasarımların yapıldığını göstermeyi hedeflediğini dile getiren Küçüker, Denizli’de gerçekleştirilecek ilk profesyonel tasarım defilesinin de altına imza atmış olacak.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2013 Pazartesi, 17:14

Denizli’nin tanınmış ailelerinden Küçüker’lerin modacı gelini, Selin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Küçüker’in eşi Selda Küçüker, özel tasarımlarının sergileneceği bir defile hazırlığında.

2009’dan bu yana faaliyette bulunan, adı ve soyadının baş harflerinden oluşan SK Moda Tasarım Evi ile deri üzerine özel kıyafet tasarımları yapan Selda Küçüker’in 31 parçalık bir deri koleksiyonu, Çarşamba Günü DedemanPark Otel’de gerçekleştirilecek defilede sergilenecek.

“Deri’n Çağrışımlar” adındaki defilede sergilenecek kendi imzasını taşıyan 31 parçalık koleksiyonunu 5 kişilik bir ekiple 2 ayda hazırladıklarını ifade eden Selda Küçüker, aynı zamanda Denizli’de yaşayan profesyonel bir modacının eserlerinin sergileneceği ilk defileyi gerçekleştirecek olmanın mutluluğu içinde.

Tuğba Altıntop’un da aralarında bulunduğu 3 mankenin podyuma çıkacağı defile Denizli DedemanPark Otel’de Saat 16.00’te başlayacak. Otelin fuayesinde Saat 15.00’te defileyle ilgili bir kokteyl de vereceklerini dile getiren Selda Küçüker, defileyi 120 özel davetlinin izleyeceğinin de altını çizdi.

“Yalnız Denizli’de değil Anadolu’nun birçok yerinde özel günlere özel kıyafetler için İstanbul’a ya da yurt dışına gidilir. Ancak biz 2009’dan bu yana deri ağırlıklı özel tasarladığımız kıyafetler üretiyoruz ve ürünlerimizi satın alan herkes çok kaliteli ve şık çalışmalar olduğunu söylüyor” diyen Küçüker, “Bunun bilinmesi, duyurulması konusunda katkısı olacağını düşünerek böyle bir defile gerçekleştirmeye karar verdik” diye konuştu.

37 yaşındaki 3 çocuk annesi Denizlili modacı Selda Küçüker, tasarımlarının şu ana kadar yalnız Denizli’de değil İstanbul’da da beğeni aldığını dile getirirken, internet sitesi üzerinden ve farklı etkinliklerle daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Küçüker’in defilesi için kente gelen mankenler, defileden bir gün sonra stüdyoya girecek. Mankenlerin sunumuyla hazırlanacak kataloglar hem internet aracılığı, hem de kargoyla Türkiye’nin en seçkin isimlerine gönderilecek. Selda Küçüker, Denizli’nin moda ve tasarımda da en az tekstil ve konfeksiyondaki kadar iddialı olabileceğini göstermek niyetinde.

Yorumlar

Emre COŞGUN   -  Bağlantı 27 Şubat 2013, 19:56

Gerçekten Harika bir defile
Sevgili Selda ruh güzelliğini tasarımlarına yansıtmış .
Denizli ‘de bir ilki yarattı.
Sonsuz Tebrikler

Emre COŞGUN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı