REKLAMI GEÇ

Muhtarlar arasında polemik başladı

Muhtarlar arasında polemik başladı

Fesleğen Mahalle Muhtarı Semiha Can Aras’ın seçim akşamı Facebook hesabından yaptığı küfür içerikli paylaşım Denizli’de günü konusu oldu. Paylaşımı ile büyük tepki çeken, karakolda ifade veren Aras’ın kendini savunduğu açıklamasında hakkında bazı iddialar ortaya attığı Deliktaş Mahalle Muhtarı da tartışmalara katıldı. Muhtar Karaçolak, “Muhtarı ben şikayet etmedim, önce benim hakaret ettiğim iddiaları da yanlış. Paylaşım saatleri ortada” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2015 Cuma, 11:24

1 Kasım seçim sonuçlarının alınmasının ardından sosyal medya hesabından küfür içerikli paylaşımlar yapan Fesleğen Mahalle Muhtarı Semiha Can Aras Denizli’de günün konusu oldu. Paylaşımları nedeniyle tepkileri üzerine çeken, şikayet üzerine ifade veren Aras, yazdıklarında hedefinin AK Parti’ye oy veren seçmenler olmadığını, yalnızca bir kişinin, Deliktaş Mahalle Muhtarı’nın hakaretleri nedeniyle tepki olarak yazdığını söylemişti. AK Partililerden ve AK Parti’ye oy verenlerden özür dileyen Aras’ın sözlerine, hedef aldığı Deliktaş Mahalle Muhtarı Kadir Karaçolak’tan yanıt geldi.

İLK PAYLAŞIMI O YAPTI
Sosyal medya hesabında ilk paylaşımı kimin yaptığının net bir şekilde ortada olduğunu belirten Karaçolak, “Muhtar Aras küfür içeren paylaşımı 19.38’de, ben ise bir televizyon kanalı çalışanlarının seçim sonrası hallerini ortaya koyan paylaşımı 22.30’da yaptım. Muhtar, kendisini benim tahrik ettiğimi söylüyor. Saatler ortada” dedi.

Muhtar Aras’ı kendisinin şikayet ettiği yönündeki iddialarının da doğruyu yansıtmadığını belirten Karaçolak, “Bu da yanlış. Muhtara paylaşımlarından dolayı kızdım, ancak ben şikayet etmedim” dedi.

ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı