REKLAMI GEÇ

MÜSİAD’ın yükselen yıldızı: Erdal Otçu

MÜSİAD’ın yükselen yıldızı: Erdal Otçu

Denizlihaber.com köşe yazarı, Kızılay Denizli Şubesi Başkanı, MÜSİAD Yönetim Kurul Üyesi Erdal Otçu, muzip kimliği ile tanınır. Bulunduğu her ortamı neşelendirmeyi başaran Erdal Otçu, hafta sonu gerçekleştirilen MÜSİAD Denizli Şubesi 22. Olağan Kongresi’nde yine kendinden bekleneni yaptı. Kısa boyu nedeniyle fotoğraf karesine giremeyen Otçu, çözümü sandalyeye çıkmakta buldu. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Otçu, “MÜSİAD’ın yükselen yıldızı” yorumlarına neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2019 Pazartesi, 12:02

Denizli’nin en renkli simalarından biridir Erdal Otçu. Sosyal sorumluluk projelerinde etkin çalışan, Denizlihaber.com’da köşe yazarlığı, Kızılay Denizli Şubesi Başkanlığı ve MÜSİAD yönetim kurulu üyeliği gibi daha bir çok görevi bulunan Erdal Otçu, muzip kimliği ile tanınır.

MÜSİAD KONGRESİ’NE DAMGA VURAN ANLAR
Hafta sonu gerçekleştirilen MÜSİAD Denizli Şubesi 22. Olağan Kongresi’ne katılan Erdal Otçu, bir dönem için daha üyelerden yetki aldı ve yönetim kurulu üyeliğini sürdürdü.

Kongrenin tamamlanmasının ardından MÜSİAD ailesi fotoğrafının çekildiği anlara Erdal Otçu’nun muzipliği damga vurdu. Boyunun kısa olmasıyla her ortamda kendisiyle dalga geçebilen bir kimliğe sahip olan Erdal Otçu, uzun boylu üyelerin arasında kendisini göstermekte zorlanınca çözümü hemen buldu ve bir sandalyenin üzerine çıktı.

EN KISA BOYLU AMA…
MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinin en kısa boylusu olmasına rağmen ilk göze çarpan isim olmayı başaran Erdal Otçu, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Önce MÜSİAD aile fotoğrafını paylaşan, yanına da sandalye üzerindeki fotoğrafını ekleyen Erdal Otçu, mesaj olarak da “En uzun boylu üye sıfatıyla katıldığım MÜSİAD Denizli Şubesi’nin 22. olağan kongresi hayırlı olsun” yazdı.

PAYLAŞIM VE MESAJ YAĞMURU BAŞLADI
Erdal Otçu’nun bu paylaşımı kısa süre içinde takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Çok sayıda yorum yapılan paylaşıma yapılan yorumlara da tek tek cevap veren Erdal Otçu, fotoğrafında yaptığı oynamayla ilgili olarak da, “Acele ve telaşla sandalye üzerine ayakkabıyla çıkmış olmaktan çok utandım ve mahcubiyet içine girdim. Ayakkabıları gösterip kötü örnek olmak istemedim” yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı