REKLAMI GEÇ

Zolan ve Pişkin, çocuklar gibi şendi

Zolan ve Pişkin, çocuklar gibi şendi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bağbaşı Yaylası’nda keyifli bir gün geçirdi. Turizmci konuklarını teleferikle yaylaya çıkaran Zolan, Faik Pişkin ile güreş tuttu, kar topu oynadı. Kısacası Başkan’ın neşesi en üst limitteydi bugün.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 18:29

Çeşitli meslek gruplarının temsilcilerini zaman zaman Bağbaşı Yaylası’nda ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kez Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) yöneticileri ve üyelerini konuk etti.

zolan-kar-iccc

Öğle saatlerinde başlayan gezide teleferikle yaylaya çıkan Zolan ve DENTUROD üyeleri, yayladaki istasyondan Denizli’ye baktı, daha sonra tesisleri gezdi. Konaklama ve diğer tesisleri gören turizmciler, Zolan’ı kutladı.

zolan-kar-icc

Yenilen yemeğin ardından karla kaplı bölgeye çıkan grup, adeta çocukluk günlerini yaşadı. “Kar olur da kartopu oynanmaz mı” diyen Zolan ve konukları, birbirlerini kartopu yağmuruna tuttu.

zolan-kar-ic

Bu arada Başkan Zolan ile DENTUROD Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Faik Pişkin, kartopu oynadı. Zolan ile Pişkin, kar üstünde güreş bile tuttular. Daha sonra da karla kaplı alana uzanıp, günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

zolan-kar-icccc

Yorumlar

yakısır başkanıma   -  Bağlantı 22 Ocak 2016, 09:00

para var huzur var

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı