REKLAMI GEÇ

4 aylık uzman çavuş ailenin tek çocuğuydu

4 aylık uzman çavuş ailenin tek çocuğuydu

Pamukkale’nin Akhan Mahallesi ağustos ayında ikinci kez acı haberle sarsıldı. Arkadaşının kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş 23 yaşındaki Ali Akkoç’un, ailenin tek çocuğu olduğu ve 4 ay önce göreve başladığı öğrenildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 11:18

Muş-Bingöl karayolunun Murat Köprüsü mevkisinde, Uzman Çavuş Hüseyin Özdemir’in kullandığı otomobilin takla atarak devrilmesi sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş Ali Akkoç’un, kaldırıldığı hasanede vefat ettiği haberi Akhan’ı yasa boğdu.

anons-1

ÖLÜM HABERİ YOLDA GELDİ
Kazadan sonra 11. Motorlu Piyade Tugayı’ndan bir albay, uzman çavuşun Akhan Mahallesi’ndeki evine giderek, babası Mehmet Akkoç’a kaza ile ilgili bilgi verdiği, oğlunun yaralı olduğu ve hastaneye kaldırıldığı bilgisini verdi. Bu aberle sarsılan baba, Muşa’a gitmek üzere hemen yola çıktı. Ancak, bir süre sonra oğlunun vefat ettiği haberi kendisine ulaştırıldı.

anons-3

DENİZLİ’YE GERİ DÖNDÜ
Oğlunun vefat haberiyle yıkılan Mehmet Akkoç, Ankara yolundan geri döndü. Yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılan Akkoç, “Bu acıya nasıl dayanırım. O Benim tek dayanağımdı” diyerek, gözyaşı döktü.

anons-2

4 AY ÖNCE GÖREVE BAŞLADI
Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Akkoç’un vatani görevini tamamlayıp Akhan’a döndüğü, bir süre önce de uzman çavuş olmaya karar verdiği, üç ay Isparta Eğirdir’de komando eğitimi aldığı ve Muş’ta göreve başladığı öğrenildi. Ali Akkoç, ailenin tek çocuğuydu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı