REKLAMI GEÇ

Acılar ard arda geldi

Acılar ard arda geldi

Pamukkale’nin Akhan Mahallesi’nde oturan Mehmet Akkoç, henüz bir acısını unutamadan ikincisiyle sarsıldı. Akkoç, kısa bir süre önce eşini, şimdi de dört ay önce Muş’ta uzman çavuş olarak göreve başlayan oğlu 23 yaşındaki Ali Akkoç’u kazada kaybetti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 12:02

SSK emeklisi Mehmet Akkoç, acı üstüne acı yaşıyor. Akkoç, mayıs ayında eşini kaybetti. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süre tedavi gören Emine Akkoç, yeniden ayağa kalkamadı ve vefat etti. Eşini kaybeden Mehmet Akkoç, “hayatımdaki tek varlığım” dediği oğlu Ali Akkoç’a sık sıkıya sarıldı.

Ne var ki, denizli-akhan-sehit--paylasim--icMehmet Akkoç’un acıları eşini kaybettikten sonra da dinmedi. Uzman çavuş olan oğlu Ali Akkoç’un Muş’ta göreve başlaması nedeniyle gözü sürekli televizyon ekranlarındaydı. Şehit haberlerine üzülürken, oğlu için de kazasız belasız görev duaları yapıyordu.

Ancak, Akkoç’un duymak istemediği acı haber gece geldi. Arkadaşının kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanan oğlu, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Şimdi tek dayanağını da yitiren Mehmet Akkoç, gözyaşı döküyor. Yakınları ise onu teselli etmeye çalışıyor.

anons-4
anons-1
anons-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı