REKLAMI GEÇ

‘Arabama neden yaslandın cinayeti’nde geriye bu ilginç öyküler kaldı

‘Arabama neden yaslandın cinayeti’nde geriye bu ilginç öyküler kaldı

Zeytinköy’de otomobile yaslandığı için tartıştığı araç sahibi Taner K. (39) tarafından dövülüp öldürülen Ramazan Çağ (51) ile katil zanlısı Taner K’nin geride ilginç öyküleri kaldı. Çağ, 7 yıl önce bir yangında apartmanın 3’üncü katına çıkıp yan binaya geçerek 2 kişiyi alevlerin arasından kurtardı. Zanlı Taner K. ise, 2 yıl önce kazada bir ayağını kaybetti, yaptığı başka bir kazada bir işçinin ölümüne sebep oldu.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2020 Salı, 12:01

Zeytinköy Mahallesi’nde, iddiaya göre park halindeki otomobile yaslandığı için tartıştığı araç sahibi taner K. (39) tarafından darp edilen ve alkollü olduğu öne sürülen Ramazan Çağ (51), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaşanan olayın ardından Taner K. tutuklandı.

Darp sonucu yaşamını yitiren Ramazan Çağ ile katil zanlısı Taner K’nin ise geriye ilginç öyküler bıraktılar.

ALEVLERİN ARASINDAN İKİ KİŞİYİ KURTARMIŞ
Olayda hayatını kaybeden, eski bir uzman çavuş olan Ramazan Çağ 2013 yılının mart ayında bir kahramanlığa imza attı.

Zeytiköy Mahallesinde bir apartmanın 3’ncü katında 60 yaşındaki Gülsüm Kıvılcım’ın oturduğu dairede yangın çıktı. Evde mahsur kalan kadının çığlıklarını duyan Çağ, üçüncü kata tırmanıp balkon demirlerine ip bağlayarak dumandan etkilenen yaşlı kadını alevlerin arasından kurtardı. Çağ, daha sonra ikinci katta balkonda bulunan bir çocuğu da iple aşağı indirdi. Yangın kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Ramazan Çağ’ın o dönemki bu hareketi, Doğan Haber Ajansı tarafından haberleştirilerek abonelerine servis edildi. Birçok yayın organında yer alan haber sonrası Çağ’ın davranışı takdir topladı.

TANER K. BACAĞINI KAZADA KAYBETTİ
Olayın zanlısı Taner K. ise daha önce geçirdiği trafik kazalarıyla biliniyor. Taner K’yi tanıyanlardan edinilen bilgiye göre; Taner K. 2 yıl önce Acıpayam-Gölisar yolu üzerinde -iddiaya göre- alkollü olarak kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kazada ağır yaralanan Taner K, bir bacağını bu kazada kaybetti.

İŞÇİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU
Protez ayakla otomobil kullanan Taner K. 2018 yılı aralık ayında tekrar bir kazaya karıştı. Zeytinköy’de yolun karşısına geçmeye çalışan Samsun’dan çalışmak için gelen tekstil işçisi Recep Kol’a (52), çarptı.

Güvenlik kameralarının görüntülerinde çarpışmanın etsiyle havaya savrulduğu görülen Kol, kaldırıldığı PAÜ Hastanesinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Taner K’nin kural ihlali yapıp karşı şeride geçtiği iddia edildi. Gözaltına alınan sürücü Taner K, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Taner K’nin mart ayı gibi cezaevinden çıktığı ve mahallesine geri döndüğü öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı