REKLAMI GEÇ

Belediye otobüsü-minibüs çarpıştı: 16 yaralı var

Belediye otobüsü-minibüs çarpıştı: 16 yaralı var

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsü ile servis minibüsünün çarpıştığı kazada 16 kişi yaralandı. 10 kişi ayakta tedavi edilirken, 6 kişinin tedavisi çeşitli hastanelerde sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2014 Cuma, 09:35

Son dönemde Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin birbiri ardına karıştığı trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre, Albayrak Mahallesi’ndeki trafik kazası, Abdurrahman İlal yönetimindeki 20 BB 047 plakalı otobüs ile Nail Savcı idaresindeki 20 S 1063 plakalı servis minibüsünün çarpışmasıyla meydana geldi.

Kazada ilk belirlemelere göre her iki araçta bulunan 16 kişi yaralandı. Yaralılardan 11’i Servergazi Devlet Hastanesi’ne, 5’i Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 11 yaralı ayakta tedavi edilerek taburcu oldu. Halen Servergazi Devlet Hastanesi’nde 5, Denizli Devlet Hastanesi’nde ise 1 yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar

necla şimşek   -  Bağlantı 9 Ağustos 2014, 06:46

herkeze geçmiş olsun suçu tek taraflı aramayın bazı şöförler ben geçeyim o geçmesin çoğu kendini güveniyor denizlide cambaz olmak lazım araba kullanmak için.yinede otobüs şöförleri iyi.iyi sabrediyorlar siz birde manisaya gidin durağın yeri belli ama dolmuş gibi birşey sorsan şoföre dayak yemediğin kalır hepsi sinirli insan tövbe diyor gitmeye.

vatandaş osman   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 20:37

bu tür kaza haberlerinin son olması için dua ediyorum.yorumlara baktığımda da acemi şöförlerden bahsedilmiş.kusura bakmasınlar ama 900 tl üçretle de usta şöför gelip şehir içinde hem direksiyon sallayacak hem para alıp para üstü verecek hemde saatinde duraklara yetişecek.servis otobüsünde direksiyon sallasa en az 1000tl alacak.şehirler arasında otobüs kullansa 2.000 tl alacak ama direksiyonu zayıf olduğu için mecburen belediyede direksiyon sallıyor

ibo   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 20:14

hülya isimli kişi yazmışsın ya minibüsler çok mu kurallara uyuyor diye 😀 sana tavsiyem bi haberi güzelce oku sonra yorum yap aklın yarım çalışmasın bakalım senin ne haddinede işe minibüsleri sokuyon sana kalmadı minibüsü yargılamak osman zolan minibüsçülerle uğraşcağına otobüslere adam akıllı tecrübeli şofor alsın yöneticiler güneş gözlüğü takıp artist artist dolaşacağına denetlesinler otobüs şöforlerini zabıtalara minibüsleri denetle desen 24 saat göz kırpmadan denetlerler ama otobüs ohhh öle saldım çayıra mevlam gayıra hesabı otobüsçüler minibüs yolcusunu alcaz die durak harici dikkatsiz özensiz kullanıolar uyanın artık

hülya   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 17:44

sanki minibüscüler çok kuralları uyuyorlar.durak olmayan yerlerde yolcu alıyorlar ama inmek istediğiniz de durakta diyorlar. hataları biraz kendimizde bulalım. kazasız günler,,,

hülya   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 17:36

insanlarımız ne kadar kötü düşünceli olmuşlar. allah beterinden saklasın demek gerekirken .dün bizim işverinin önünde çocuk çarpıldı. otobüslerin mi suçu. özel araç ın önüne cocuk çıktı..vb. otobüslere az insan binsin diyoruz ama bizi almadılar mı arkalarda yer var. sıkışalım diyoruz.ışıklar mı biz şöförler kırmızı yansada geçmeye çalışıyoruz. önce kendimiz uyalım kurallara kurallara .bizim hiç mi suçumuz yokk.

sevim   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 16:50

şehir içi hat minübüsleri anacaddelerden kaldırılınca meydanı boş buldu otobüs şöförleri 😀 demekki neymiş trafik yoğun olduğunda insanlar daha dikkatli oluyormuş…

vatandaş   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 16:02

minibüsçülerin ahı tuttu galiba.ben öyle yorumluyorum.

emre a   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 15:57

Arabaya emniyet kemeri takmadan binemiyorken, Otobüste zınga zınk dolu ayakta gidebilmeyi biri bana anlatsın – Baattin

ayşe   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 15:41

Belediyenin fikirlerine saygı duyarım ama burda insanlarımızın bizim hayatımızın önemi söz konusu lütfen biraz daha duyarlı olalım şu kazalara bi son verelim sayın başkanım.

serhan ulu   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 14:47

belediye cb seçimi için propaganda yapacağına kendi işine baksın.

Alper DERE   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 14:32

Otobüs şöförleri arkalarında canlı taşıdıklarını unutup eşya taşırcasına sokaklarda caddelerde süratli geçerlerse olacağı bu Otobüsler büyük olduğu için küçük araçları görmezden gelip üzerilerine sürerlerse kazalar kaçınılmaz olur.

yusuf   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 14:25

Bu şoförlerr belediyeye yeni alındı tecrübesiz olduğu için bu kazalar. O,düğünü düşünüyorum…

serkan   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 13:40

Ne zaman belediye yöneticilerinin aileleri otobüse binmeye başlarsa, o zaman bu sorun çözülür. İş bilmez, bencil insanların insafına kaldık!

VELİ   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 12:59

SAYIN BAŞKAN OSMAN ZOLAN’IN BU KAZALAR VE OLAYLAR HAKKINDA DERHAL ARAŞTIRMA VE DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPMAK ZORUNDA
SORUMLULARIN TESPİT EDİLİP GEREKLİ İŞLEMLERİN YAPILMASI ZOLAN’IN SORUMLULUĞUNDA.

seher   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 12:38

belediye Cumhurbaşkanlıgı seçim propagandasını bıraksa birazda bu tür konulara eğilse çok mutlu olacagım..
Cumhurbaşkanlıgı seçimi yerel yönetim seçimi değilki…

kural hatası bilinçsizlikten ölen insanlarımız var bizim…

veysel demir   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 12:36

şimdi olay yol verme olayı değil,
denizli belediyesinin ve devletin yapmış olduğu adaletsizlik! sen gel ara sokağa bile radar koy hız sınırına uymayana ceza gelsin, ee ben sen hız sınırına uyalım yavaş gidelim halk otobüsü radardan muhaf olsun kaptırsın gelsin önüne gelene vursun, var mı böyle birşey? bu hız sınırı hani yayaların güvenliği içindi?

SİNİrLİADAM   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 12:31

ÖÖnlem almak için çok büyük bir facia olması felan bekliyorlar herhalde.

Gökhan Gürlek   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 12:27

Bu kazaları yorumlamak için bir çok kritere bakmak lazım. Bu otobüsleri kullanan şoförlerin çalışma saatlerine, belediye sevkiyat biriminin tutumuna, otobüslerin çalışma rutlarına ve hatta şoförlerin ağır vasıta tecrübelerine.. Ancak kesin olan birşey var oda AKP yönetimlerinin bu tarz olaylara yaklaşımı; kaza, kader..

recep   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 12:09

Kaza haberleriyle aklıma hep kredi borcu olan bir minibüscünün kazancının günlük 30 40 liraya düştüğünde Allah Belalarını versin dediği gelir. Kaza istenmez ama bld biraz düşünmeli

Talha keskin   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 12:03

Otobüscüler kendilerini otobanda sanıyorlar geçen yol vermeseydim bende böyle haberlere çıkacaktım

ethemöztürk   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 11:34

Şöförlerin kaç yıldır otobüs kullandığına. ne kadar tecrübesi olduğuna değil; akp li olup olmadığına bakıldığı için, böyle olayların olması kaçınılmazdır.

erman   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 11:19

Çarpışan arabalar gibi şehrin belediye otobüsleri, lünaparka gitmeye gerek kalmadı. Güleriz ağlanacak halimize… Hergün bir kaza oluyorsa ve sorumlulardan ses çıkmıyorsa aslında bu onların “sorumsuz” olduğunu gösterir.

efsane20   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 10:50

Bu şöförler hayatında kaç defa otobüs kullanmış acaba ?? Kaç yıldır bu işi yapıyor ne kadar süre eğitim aldılar birileri bunu açıklasın ?? Adamlar sanki kendilerini otobanda sanıyorlar.

İsmail   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 10:47

Valla minibüsçülerin ahi tutuyor demek geliyor içimden. Zolan onlarla cok uğraşmıştı

AHMET GÖZTOK   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 10:37

BUNDAN BİR SÜRE ÖNCE SOHBET ETTİĞİM BİR BELEDİYE OTOBÜSÜ ŞOFÖR EHLİYETİNİ 2 AY ÖNCE ALDIĞINI VE OTOBÜSÜ İLK DEFA BELEDİYEDE KULLANDIĞINI SÖYLEDİ.BU ŞOFÖR KÖRÜKLÜ OTOBÜS KULLANIYORDU.BÖYLE ŞOFÖRLER İLE KAZA DEĞİL CİNAYET İŞLENİYOR.GEÇEN SABAH SAAT 08.OO SULARINDA BİNDİĞİM OTOBÜSÜN ŞÖFORÜ AKŞAM SAAT 19.30 DA YİNE DİREKSİYON BAŞINDA İDİ.ALLAH HEPİMİZE SELAMET VERSİN.KELL KOLTUKTA GİDİYORUZ.

SEHER   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 09:52

belediye otobüsleri yolların hakimi gibi muamele eder kurallara uymaz yol üstünlüğü benim derse daha çok canımız yakar her zaman diyoruz belediye otobuslerinin kuralları yok ne yazıkki…
çözüm sunmak yerine yol hatlarını değiştirlar toplu taşımacılık bu demek değil..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı