REKLAMI GEÇ

Cenazesi bulunan 2 yaşındaki Murat Aslan’ın vücudunda yanık ve darp izleri var

Cenazesi bulunan 2 yaşındaki Murat Aslan’ın vücudunda yanık ve darp izleri var

Dün akşam, Asmalıevler Mahallesinde 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç’ın cenazesi bulundu. Minik çocuğun otopsisinde vücudunda darp ve sigara yanığı izleri bulundu. Gözaltına alınan anne, çelişkili ifadeler veriyor. Annenin ifadesi doğrultusunda erkek arkadaşı aranıyor, fakat böyle biri var olmayabilir.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2023 Cuma, 12:22

Olay, Asmalıevler Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kapı önünde ağlayan 5 yaşındaki bir çocuğu gören komşular polise haber verdi. Eve gelen polis, 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç’ın cansız bedenini, kundağa sarılı 9 aylık bir bebek ve 5 yaşındaki bir çocuk buldu.

Olayın ardından çalışma başlatıldı. Ortalıkta olmayan anne, çalışma sonucunda gözaltına alındı. Diğer yandan olay yeri inceleme ekipleri evde geniş çaplı bir çalışma yürüttü.
2 çocuk koruma altına alınınken, olay yeri incelemesinin ardından 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç’ın cenazesi otopsi için götürüldü. Murat’ın ön otopsisinde vücudunda sigara yanığı ve darp izlerine rastlandı.

Gözaltına alınan annenin sorgusu sürüyor. Fakat annenin çelişkili ifadeleri var. Annenin ifadesi doğrultusunda, erkek arkadaşı için arama çalışmaları başladı. Fakat annenin söylediği isimde ve yerde o erkek arkadaş bulunamıyor. Bu nedenle polis, böyle birinin varlığını sorguluyor. Bu da annenin dikkat dağıtmaya çalıştığını düşündürüyor.

En büyüğü 5 yaşındaki 3 çocuk ve bir annenin, tek katlı metruk bir evde yaşadığı dramın öyküsü henüz netleşmedi. Fakat babanın cezaevinde bulunduğu biliniyor.

Murat’ın cinayet şüphesi güçlendi: Ölüm nedeni darp

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı