REKLAMI GEÇ

Murat’ın cinayet şüphesi güçlendi: Ölüm nedeni darp

Murat’ın cinayet şüphesi güçlendi: Ölüm nedeni darp

2 yaşında cansız bedeni bulunan Murat Aslan Kılıç’ın ön otopsisi tamamlandı. Ölüm nedeninin sarsıntı sonucunda beyin kanaması olduğu belirlendi. Gözaltındaki annenin sosyal medya hesaplarında dikkat çeken mesajlar var. Anne Güler, “Denizli beni sevmez ama iyi tanır” diye yazmış. Dramın yaşandığı evin durumu ise “insanlık ayıbı” görüntüsü veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2023 Cuma, 14:06

Asmalıevler Mahallesinde 5 yaşındaki çocuğun evin önünde ağlaması büyük bir dramı ortaya çıkardı. Komşuların ihbarıyla eve gelen polis, 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç’ın cansız bedenini buldu. Evde 9 aylık bir bebek ve 5 yaşında bir çocuk daha vardı. Çocuklar koruma altına alındı. Murat’ın ölüm nedeni için ise geniş bir soruşturma başlatıldı. Anne Güler ise saatler sonra bir evde yakalandı.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENDİ

Murat’ın vücudunda sigara yanıkları ve darp izi vardı. Denizli Adli Tıp Kurumunda ön otopsisi yapıldı. Otopside Murat’ın sarsıntıya bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Murat’ın bu nedenle öldüğü ortaya çıkarken, ileri otopsi Antalya’da yapılacak.

SOSYAL MEDYADA MUTLU HAYAT

Öte yandan gözaltındaki annenin çelişkili ifadeler verdiği öğrenilmişti. Güler’in sosyal medya profillerinde çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat sürdüğü görülüyor. Profil başlığında ise “Denizli beni sevmez ama iyi tanır” mesajı dikkat çekti.

EVİN DURUMU “BİR İNSANLIK AYIBI”

İhlas Haber Ajansı da dramın yaşandığı evi görüntüledi. Evin oturma odası ve mutfağının “insanlık ayıbı” görüntüsü dikkat çekiyor. Evin dağınık ve yaşam alanından uzak görüntüsü evdeki dramın boyutunu da gözler önüne seriyor. Komşular, evin daha önce uyuşturucu baskınlarına tanık olduğunu söylüyor.

Başsavcılıktan açıklama

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı da konuya ilişkin açıklama yaparak, annenin gözaltında olduğunu belirtti. Açıklamada,  “26 Ocak 2023 tarihinde Denizli ili Merkezefendi ilçesinde 2021 doğumlu M. A. K. isimli çocuğun ikametinde ölü bulunması olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili ölen çocuğun annesi gözaltına alınmıştır. Aynı evde bulunan 2018 doğumlu S. Y. K. ve 2022 doğumlu E. K. isimli diğer kardeşler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edilerek koruma altına alınmıştır. Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir” denildi.

Cenazesi bulunan 2 yaşındaki Murat Aslan’ın vücudunda yanık ve darp izleri var

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 27 Ocak 2023, 16:36

Allahım sen çoluğumuzu çocuğumuzu,gençlerimizi koru.Aklımızı koru,vicdanımızı koru.neslimize sahip çıkmayı öğret,nasip et.maalesef çok zor durumlar.evlat ebeveyni dinlemez,ebeveyn sahip çıkamaz oldu.yürekler yanıyor,canlar gidiyor..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı