REKLAMI GEÇ

Cinayetten 18 ay sonra yakalandı

Cinayetten 18 ay sonra yakalandı

Buldan’da 25 Temmuz 2014’te kayınpederinin evini basıp, ayrı yaşadığı eşini öldürdüğü, kayınvalidesi ve kayınbiraderini de yaraladığı iddiasıyla aranan 47 yaşındaki T.Y. cinayetten 18 ay sonra İzmir’de yakalandı. Zanlı, soruşturmanın tamamlanmasının ardından Denizli’ye getirilecek ve hakim karşısına çıkarılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 14:17

Buldan’ın Gölbaşı Mahallesi’nde 25 Temmuz 2014 kanlı bir saldırı gerçekleştirilmişti. Ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için Buldan’a gelen 47 yaşındaki T.Y. teklifine olumsuz yanıt veren Aylin Y.yi tabancayla iki el ateş ederek öldürdüğü, silah sesini duyarak dışarı çıkan kayınvalidesi Türkan Conker ve kayınbiraderi Nail Conker’i de yaraladığı iddia edilmişti.

Cinayetin ardından olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için başlatılan soruşturma sonuç vermemiş, zanlı izini kaybettirmeyi başarmıştı.

CİNAYETTEN 18 AY SONRA İZMİR’DE YAKALANDI
Aradan geçen süreye rağmen araştırmaları sürdüren polis zanlının izine İzmir’de ulaştı. Sahte kimlikle İzmir’de bir otelde kaldığı belirlenen zanlı düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

DENİZLİ’YE GETİRİLECEK
Cinayetten 18 ay sonra İzmir’de yakayı ele veren T.Y. ifadesinin alınması ve soruşturmanın tamamlanmasının ardından Denizli’ye getirilecek ve hakim karşısına çıkacak.

denizli-buldan-damat-dehset-sacti-anons

denizli-buldan-zanli-babasi-icin-facebooktan-cagri-yapti-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı