REKLAMI GEÇ

Otomobilin yanmasına yol açan tamirci, bir de otopark parası istedi

Otomobilin yanmasına yol açan tamirci, bir de otopark parası istedi

Tamir için bıraktığı otomobili tamamen yanan Turgay Deveci, ikinci şoku hurdaya dönen aracını almaya gittiğinde yaşadı. Aracının yanmasına yol açan tamirci, otopark parası almadan vermek istemedi. Durum polise yansıdı, ekipler gelince aracı sahibine teslim etmek zorunda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2017 Cuma, 18:17

11 Ocak günü 3. sanayi sitesine lüks aracını tamir için bırakan Turgay Deveci, ertesi gün büyük bir şok yaşamış ve otomobilinin yandığını öğrenmişti. Gece geç saatlerde tamircinin çırağının gezmek için çıkardığı otomobil belirlenemeyen bir nedenle alev almış ve tamamen yanmıştı.

HASARI KARŞILAMAYA YANAŞMADI
Turgay Deveci’nin otomobilinin hasarının karşılanmasını istediği tamirci buna yanaşmamış ve devreye polis girmişti. Turgay Deveci, aracının yanmasına yol açan tamirci hakkında şikayetçi olmuş, konu yargıya intikal etmişti.

BU KEZ DE YANAN ARACINI ALAMADI
Otomobili yandığı günden beri tamircide olan Turgay Deveci, aracını almaya gittiğinde ikinci bir şok daha yaşadı. İşyerinin önünde bulunan yanmış aracı bir kasaya bağlayan tamirci, sahibinden 11 Ocak’tan beri burada durduğu için bir de otopark parası istedi.

PİŞKİNLİĞİN BU KADARI
Yaşananlara anlam veremediğini belirten Turgay Deveci, “Tamir için bıraktığım otomobilimin yanmasına yol açtılar, hasarı ödemediler. Ben konuyu yargıya taşıdım ve aracımı almaya gittim. Bu kez de gayet pişkin bir şekilde benden otopark parası istediler. Ben şaka yaptıklarını düşündüm ama, üstüne bir de hakaret işittim. Doğal olarak polisi aradım ve ekiplerin nezaretinde aracımı aldı. Hakkımı sonuna kadar savunacağım. Konu artık yargıda ve hasarımın karşılanmasını, tamircinin cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı