REKLAMI GEÇ

Tamir için bıraktı, küle dönmüş halde aldı

Tamir için bıraktı, küle dönmüş halde aldı

Otomobilindeki küçük sorunların giderilmesi için 3. Sanayi sitesindeki bir tamirciye bırakan Turgay Deveci, büyük bir şok yaşadı. Gece geç saatlere kadar alkol alan işyerinin çırağı otomobil ile gezmeye kalktı, alev alan araç küle döndü. Deveci, işyeri sahibinin sorumluluğu üstlenmediğini ve “Bana ne başınızın çaresine bakın” dediğini belirterek, polise şikayetçi olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2017 Perşembe, 12:04

Olay, Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Turgay Deveci, 20 ZA 080 plakalı otomobilinde küçük sorunlar nedeniyle sıkıntı yaşamaya başlayınca, sanayi sitesindeki C.İ.nin sahibi olduğu tamir atölyesine götürdü.

ARAÇ YANDI
Aracının sorunlarını söyleyen ve teslim ederek ayrılan Turgay Deveci, ertesi gün aldığı haber ile şok oldu. Küçük sorunları dışında sağlam olarak bıraktığı aracın küle döndüğünü öğrenen Turgay Deveci, ne yapacağını şaşırdı.

“ÇIRAK ARACI GECE DIŞARI ÇIKARMIŞ”
Tamircinin çırağının gece işyerinde alkol aldığını ve sonra da aracını çıkardığını belirten Turgay Deveci, “Otomobilin yandığını öğrenince büyük şok yaşadık. Sapasağlam bırakmıştık, bir gün sonra küle döndüğünü öğrendik. İşyerindeki çırak gece 3-4 gibi aracı çıkarmış, Çıraklık Eğitim Merkezi yakınlarında da araç alev almış” dedi.

“NASIL OLDUĞUNU ANLATMIYOR”
Çırağın aracın nasıl yandığını tüm ısrarlarına rağmen söylemediğini anlatan Turgay Deveci, “Dışarı çıkmıştım, bir anda alev aldı, korkup kaçtım” dediğini ifade etti.

İŞYERİ SAHİBİ ANLAMSIZ TAVIRLAR SERGİLİYOR
Otomobilini tamirci atölyesinin sahibine teslim ettiğini ve bu andan itibaren tüm sorumluluğun onda olduğunu belirten Turgay Deveci, “İşyeri sahibi benden özür dileyip, hatasını telafi etmesi gerekirken anlamsız tavırlar sergiliyor. ‘Bana ne, sorununuzu kendiniz çözün, nereye isterseniz şikayet edin’ diyerek, anlaşma yolunu kapatıyor. Bu tavrı da anlaşım değilim. Sonuçta ben aracımı sağlam teslim ettim, onun gözetimindeyken, üstelik çırağı tarafından kullanılırken yandı” dedi.

“POLİSE ŞİKAYETÇİ OLDUM”
İkili görüşmeyle sorunun çözülemediğini belirten Turgay Deveci, polise gittiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Yorumlar

AydıN KILINÇ   -  Bağlantı 12 Ocak 2017, 21:43

Aracını Bıraktıgına Daır Belge Varsa; Sorun Çözülür Ama Diğer Türlü Ugrasırsın Ama Sen Su Sekıl Yapmalısın Cırak Kac Yasında Sıgortası Varmı Yokmu Vs Gıbısınden Isyerını Haksız Cıkarabılırsın..!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı