REKLAMI GEÇ

Emniyetten ‘TGB Hırsızlığı’ açıklaması

Emniyetten ‘TGB Hırsızlığı’ açıklaması

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Denizli’de TGB’lilerin bilgisayarlarının çalındığına ilişkin iddialar hakkında bir basın bülteni yayınladı. Bültende, TGB’li yöneticilerin ortaklaşa kaldığı eve giren hırsızlardan birinin çalınan dizüstü bilgisayarla birlikte yakalandığı, TGB bürosundaki hırsızlık olayıyla ilgili ise herhangi bir başvurunun olmadığı belirtildi

/ DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2013 Cuma, 13:16

Denizli Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yayınlanan TGB’lilerin bilgisayarları çalındı başlıklı haberde konu edilen iddialara ilişkin bir basın bülteni yayınladı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, TGB’li yöneticilerinin ortaklaşa kaldığı Yunus Emre Mahallesi’ndeki evlerine giren hırsızların kimliği ve olayda kullandıkları otomobili tespit etti. Yapılan takip sonrası 4 kişi oldukları tespit edilen hırsızlardan birinin olayda kullanılan otomobille birlikte yakalandığı ve araç içinde bulunan TGB’li yöneticilere ait dizüstü bilgisayarın sahiplerine teslim edildiğinin altı çizildi.

Diğer 3 zanlının arama çalışmalarının sürdüğüne vurgu yapılan açıklamada, TGB bürosunda gerçekleştiği iddia edilen hırsızlık olayıyla ilgili olarak ilgili birimlere yapılmış herhangi bir müracaatın olmadığı da belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı