REKLAMI GEÇ

Üniversite öğrencilerine esrar satan tekstil mühendisi yakalandı

Üniversite öğrencilerine esrar satan tekstil mühendisi yakalandı

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) öğrenim gören öğrencilere esrar satan tekstil mühendisi M.A, evinde esrar yapımında kullandığı malzemeler ve esrar maddeleriyle yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2017 Salı, 10:19

PAÜ Yerleşkesi’ne yakın bölgelerdeki kafelerde öğrencilerle tanışan ve samimiyetini arttırdıktan sonra onlara esrar satan bir kişiyi polis yakaladı.

Pamukkale’nin Çamlaraltı Mahallesi Barbaros Caddesi’nde oturan ve bir tekstil fabrikasında tekstil mühendisi olarak görev yapan M.A’nın öğrencilere esrar sattığını tespit eden polis, M.A’yı yakın takibe aldı.

Günlerce şüpheliyi takip eden polis, gerekli delilleri topladıktan sonra düğmeye bastı. Uyuşturucu madde arama köpeğinin de katıldığı operasyonda M.A’nın evinde 525 gram esrar, 3 kök kenevir bitkisi, 2 ecstasy hap ele geçirildi.

M.A’nın evinde uyuşturucu maddeleri daha iyi yetiştirmek için mor ışık ve ortamı aydınlatmak için sarı ışık kullandığı , ayrıca düzeneğin gizlendiği dolap içerisindeki nemi dengelemek için 1 adet buhar makinası , ortam sıcaklığını ayarlamak için 2 adet derece ve ortamdaki havayı dengelemek için 2 adet pervane kullanıldığı belirlendi.

Tekstil mühendisi zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı