REKLAMI GEÇ

Ailesi bir olup öldürmüş

Ailesi bir olup öldürmüş

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 2 yıl önce, akli dengesi yerinde olmayan Şaziye Akkaya’nın (40) evinde öldürülmesiyle ilgili olarak annesi N.Ç. (67) ile kardeşleri U.Ç. (35) ve Ö.Ç. (41) tutuklandı. Diğer 2 kardeşi ile yengesi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2013 Perşembe, 10:38

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Honaz’a bağlı Aydınlar Köyü’nde, ailesiyle yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan Şaziye Akkaya, 2011 yılı Eylül ayında evinde ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmayan Akkaya’nın ölümü şüpheli bulunup, cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Akkaya’nın otopsisinde, boğazının sıkıldığı ve bu bölgeye sert darbeler alarak öldüğü belirlendi.

Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren jandarma, Akkaya’nın annesi N.Ç., erkek kardeşleri F.Ç. (46), F.H.Ç. (48), Ö.Ç., U.Ç. ve görümcesi E.Ç.’yi (29) şüphe üzerine önceki gün gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgularından Akkaya’nın olay günü annesi N.Ç., tarafından boğazı sıkılıp, göğsüne vurularak dövüldüğü belirlendi. Polisteki işlemlerinin ardından ertesi gün adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden anne N.Ç., ile kendisine yardım edip, delilleri kararttıkları ileri sürülen oğulları U.Ç. ve Ö.Ç., tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İngilizce öğretmeni Akkaya’nın psikolojik sorunları nedeniyle mesleğini yapamadığı ve 2004 yılında eşinin yaşamını yitirmesinin ardından ailesiyle yaşadığı, evlerinin bahçesindeki müştemilatta yatıp kalktığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı