REKLAMI GEÇ

Hız yapan sürücülere ceza yağdı

Hız yapan sürücülere ceza yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bir hafta içerisinde kontrol edilen 7 bin 987 araçtan 1312 sürücüye ceza kesti. En çok ceza nedeni ise aşırı hız oldu.

/ DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2013 Cumartesi, 12:11

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nce 16 – 22 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılan trafik denetimleri sonucunda, 7 bin 987 araç kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda; 966 araç sürücüsüne hız ihlalinden, araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 18 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 4 araç sürücüsüne duraklama ve park etmenin yasak olduğu yerlere park etmekten, 1 araç ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri ve kask takmamaktan, 25 araç sürücüsüne ehliyetsiz, yetersiz ehliyet ve alkollü olarak araç kullanmaktan, 34 araç sürücüsüne görüşü engelleyici eşya, süs (filmli cam) kullanmaktan, 2 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan, 110 araç sürücüsüne durak harici ve fazla yolcu almaktan, 15 sürücü ve firmaya arızalı takograf ile taşıma sınırı üzerinde yük almaktan (tonaj), araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunun diğer maddelerinden olma üzere toplam 1312 sürücüye ceza kesildi.

19 araç çeşitli eksiklik ve sebeplerden dolayı trafikten men edilirken, 15 ürücü hakkında suç tutanağı tanzim edilerek idari para cezası yaptırım kararı verildi.

Belirtilen tarihler arasında; 14 Yaralanmalı ve 9 Maddi Hasarlı trafik kazası olmak üzere 23 trafik kazası meydana geldi.

Yorumlar

mehmet yılmaz   -  Bağlantı 25 Ağustos 2013, 11:54

polis ekiplerinden ben de şikayetçiyim. ne kırmızı ışık var onlara ne sinyal vererek dönme ne de telefon kullanma. önce kendi personelini eğitsin emniyet. kullandığı aracın parasının ve aldıkları maaşın halkın vergileri ile ödendiğini bilsinler. türkiyede insanlar devleti kutsal bir güç olarak görmektedir. aslında tüm sorun bu. söz sahibi olan vergi verendir.

Denizli   -  Bağlantı 25 Ağustos 2013, 03:18

seyir halinde cep telefonu kullanmak bencede sakıncalı ama ceza gerektiriyorsa önce kendi personeline keseceksin cezayı geçenlerde ışıkta beklerken yanımdan bir mini cooper polis aracı geçti sarışın bir polis memuru geçti bir elinde telefon diğer eliylede direksiyonu tutuyor bir de havası var 🙂 araba devletin olduğu halde böyle bide kendinin olsa nolcak bilmiyom valla 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı