REKLAMI GEÇ

Gonca ancak 10 gün yaşatılabildi

Gonca ancak 10 gün yaşatılabildi

Denizli’de sessiz sedasız yaşanan bir dram henüz 17 yaşındaki genç bir kızın canına mal oldu. Küçük yaşta kötü olaylar yaşayan Gonca K. yılbaşı günü kendini astı. Yengesinin son anda yetişip ipten aldığı genç kız her şeye rağmen 10 gün yaşatılabildi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2014 Cumartesi, 14:23

Yürek burkan olay Denizli’nin merkeze bağlı bir mahallesinde yaşandı. 17 yaşındaki Gonca K., başından geçen talihsiz olaylar nedeniyle bunalıma girdi. Yılbaşı günü odasında tavana bağladığı ipi boynuna geçirdi, ayağının altındaki tabureyi itti.

HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ AMA
Genç kız ölüme koşarken odaya yengesi Sevcan K. girdi. Uğraşıp ipten kurtaramayınca ipi yakan Sevcan K. Gonca’yı komşularının yardımıyla hastaneye kaldırdı. Hastaneye ulaştığında kalbi durduğu öğrenilen genç kız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayata tekrar döndürüldü ancak bilinci yerine gelmedi.

10 GÜN YAŞATABİLDİLER
Ailesi ve doktorlar Gonca K.’yı 10 gün boyunca hayatta tutmaya çalıştıysa da Gonca ölmeye kararlıydı. Hayata döndürülemeyen Gonca’nın beyin fonksiyonları dün durdu. Gonca K. Güzelköy Mahalllesi mezarlığında ailesi, yakınları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze töreni sonrası gözyaşları içinde toprağa verildi.

PSİKOLOJİSİ KALDIRMADI
Gonca’yı ölüme götüren talihsiz olayın 17 yaşında yaptığı hatalar zinciri olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre genç kız önce yanlış bir ilişki yaşadı. Yine iddialara göre zararlı alışkanlıklar edinen Gonca, bir süre ayrı yaşadığı baba ocağına geri döndü ama yaşama tutunmaya çalıştıysa da psikolojisi düzelmedi. Ailesi psikolojik destek almak için hastaneye başvurdu. Genç kız, hastane randevusunun olduğu gün kendini astı. Genç kızın, yaşadığı sorunlar nedeniyle kısa süre önce okuduğu liseden kaydının silindiği öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı