REKLAMI GEÇ

Kazalar MOBESE kameralarında

Kazalar MOBESE kameralarında

Denizli’de trafik akışı sırasında meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar, Emniyet Müdürlüğü Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2013 Pazartesi, 16:17

ic-1

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Emniyet Müdürlüğü Mobese merkezinin kentin çeşitli yerlerindeki sabit ve hareketli Mobese kameralarına yansıyan görüntülerde, yayalara ve motosikletli sürücülere araçların çarpması, maddi hasarlı kazalar ve dikkatsizlik sonucu ortaya çıkan ilginç kazalar yer aldı.

Görüntülerdeki kazaların genellikle kırmızı ışık ihlali, aşırı hız, dikkatsizlik ve çeşitli kuralların ihlali sonucu meydana geldiği gösteriyor.

ic-2

Kazalarda bayan bir yaya kamyonetin çarpması, motosiklete bir otomobilin çarpması, kırmızı ışıkta duramayan bir tırın kasasındaki iş makinesinin minibüse hızla çarpması gibi ilginç kazalar yen alıyor.

Yorumlar

semih baykal   -  Bağlantı 7 Ekim 2013, 20:47

bu kazaların en baş sorumlusu milli eğitim bakanlığıdır 25 35 yaş arasındaki gençlere ağır vasıta kullanmamış ve denizli şehir dışına çıkmamış 3 yıllık B sınıfı ehliyetli halk eğitimde gördükleri 5 6 saatlik derslerle hiçbir tecrübeleri olmayan kişilere ders verme ve sürücülüğü öğretme yetkisi vermesidir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı