REKLAMI GEÇ

Ramazan şenlikleri kana bulandı

Ramazan şenlikleri kana bulandı

İncilipınar Parkı’ndaki Ramazan şenliklerinde iki grup arasında kızlara laf atma yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2’si Afganistan uyruklu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alındı.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2013 Cuma, 11:13

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Olay, Ramazan şenliklerinin yapıldığı İncilipınar Parkı’nda saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Ramazan şenliklerini izlemek için parka gelen Afganistan uyruklu arkadaş grubu ile başka bir grup arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dünüşünce, bıçaklar kullanıldı.

Türk gençlerinin bulunduğu gruptan bir kişi, yanında taşıdığı bıçakla Afganistan uyruklu 26 yaşındaki Esmatollah Kavliyani’yi karın ve kalçasından, arkadaşı 19 yaşındaki Muhammed Hassini’yi ise kalçasından yaraladı. Kavgada Türk gençlerden 26 yaşındaki Hakan Hantrak da bıçakla yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışıp kaçan kişileri aramaya başladı. Hakan Hantrak, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, Afganistan uyruklu iki kişi ise Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polis kavgaya karıştığı belirlenen 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

ugur   -  Bağlantı 13 Temmuz 2013, 11:05

denizlili muhalafet büyük amcalara sesleniyorum danışmanlarınızı sistemi işleten adamlarınızı kendiinizi değiştirin.gezi parkı için değil halkın asayişi için konuşun yürüyün.halkın sesi olun.ancak bu sizi yukarıya taşıyacaktır.oyların %50 olmasının sebebi iktidardan değil muhalefetin ederinin az olmasındandır !!!!

ugur   -  Bağlantı 13 Temmuz 2013, 11:00

ramazan ayı akpli amcaların gövde gösterisi yaptıkları ay. tamam orucunuz namazınız kabul olsun hayırlarınız kabul olsun da Hz. Ömer’i ve birçok islam büyüğünün örnek göstermeyi biliyorsunuz. fırat kenarındaki keçinin hesabından korkan büyük insanı kullanıyorsunuz.denizlide onlarca olay oluyo nerdesiniz bunlar olurken. son söz üçkağıtçı amcalar Hz. Ömer’in eli yakanızda olsun inşallah.

ugur   -  Bağlantı 13 Temmuz 2013, 10:48

denizli halkı farkında mı bilmiyorum ama geceleri parklar çok tehlikeli.irili ufaklı birçok park yapıldı ama gece madde bağımlıları mesken tutuyo parkları.parklar halk için tehdit oluşturmaya başladı.gezi parkı diye yürüneceğine denizlimde asayiş için yürünmeli. insanlar evinde rahat uyuyamıyo. şehrin efendileri rahat uyusun gerisi önemli mi !!! içkili mekanları denizlinin ücra yerine taşımak için uğraşıyorlar belki de taşıdılar ama pakları açık hava meyhanesine çevirdiler.polis işine gelince göstericiye müdahale etmeyi biliyo ama hırsıza gaspçıya gelince ortalarda yok.

yılmaz   -  Bağlantı 12 Temmuz 2013, 20:32

tam teravih zamanı millet orda.kalkın teravihe gidelim deseler hepside kaçarlar.

vatandaş   -  Bağlantı 12 Temmuz 2013, 20:08

İncilipınar parkının dibinde oturuyoruz her yıl bu işkenceyi çekiyoruz.Konserdi şenlikti derken gece 12 den önce bitmiyor kalabalık ise 1-2 hatta 3 gibi anca dağılıyor ama ne dağılmak…Yaz olunca cam pencere de açık inanın sahura kadar uyku filan yok bize asayiş deseniz sıfır her tür insan var..1-2 saatlik uyku ile işimize gidiyoruz bıktık artık…

hakan   -  Bağlantı 12 Temmuz 2013, 14:08

bence de bu şenlikler artık amacından sapmaya başladı.birinisi;adeta camilerde kılınan namazla rekabet eder gibi,birçok kimse camiye gitmiyor eğlenceye geliyor.diğer yandan işte kavga eden gençler gibi millet kız ayarlamaya geliyor.eğlenceler de eğlence olsa.bunu başka iktidarlar yapsa dinsiz olurdu ama akp olunca neden güzel oluyor anlamadım.madem yapacaksınız eski kültürü canlandırın ve anlamlı birşeyler yapın.parklar park olmaktan çıktı serserilerin kız ayarladığı yerler olmaya başladı…

Ahmet   -  Bağlantı 12 Temmuz 2013, 12:58

Bu senlikler ramazanla uzakdan yakından hic bir ilgisi yok bence o saatlere kadar eglenen bir insan sahura kalkıp yarında işe nasıl gitsin tamamen siyaset bu yaptıkları birde parkın cevresindeki insanları rahatsız etmek kimsenin haddine deyil

mustafa   -  Bağlantı 12 Temmuz 2013, 12:28

ramazan şenliği dine uygun mu acaba. bu şenlikler her yıl yapılıyor. ramazan ayının ruhuna ters. insanlar geç saate kadar uykusuz, gece sahur var. ertesi günü iş var. bence bu şenlikler ramazanda ibadeti engelliyor

fatih   -  Bağlantı 12 Temmuz 2013, 11:34

yazık bu şekilde sorunlarını halletmeye çalışan gençlerimize , Allah şu mübarek ayda herkese akıl , fikir, izan , muhabbet nasip etsin..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı