REKLAMI GEÇ

Fair Play’a Kurşun

Fair Play’a Kurşun

Denizlispor’un iki ayrı taraftar grubu arasındaki kavgada silahlar konuştu. İddiaya göre 57 Gençlik Taraftarı barışa gelen Yeşil Cephelilere kurşun yağdırdı. 1 ölü 9 yaralı.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2013 Cumartesi, 22:59

Kütahya Tavşanlı Linlinyit maçı sonrası otobüslerle kente dönen Yeşilcephe taraftarı, bir süredir anlaşmazlık içinde icisleri-bakani-sorusturma-aolduğu 57 gençlik grubuyla konuşma kararı aldı.
Yaklaşık 10 kişilik grup Denizli Atatürk Stadyumu içinde bulunan 57 Gençliğe ait büronun önüne geldiğinde birden silahlar patladı.
İddiaya göre 57 Gençlik Grubu üyeleri Yeşilcephe taraftar grubu başkanı Fatih Eroğlu ve arkadaşlarına ateş etmeye başladı.

112 EKİPLERİ HASTANELERE TAŞIDI
Eroğlu yaşamını yitirirken 9 taraftarın da yaralandığı öğrenildi. Olay sonrası bölgeye sevkedilen 112 sağlık ekipleri yaralıları çeşitli hastanelere kaldırırken, çevik kuvvet ekibi güvenlik önlemleri için stad önüne yığıldı.

GÖRÜŞ AYRILIKLARI VARDI
2 grubunun arasında özellikle son haftalarda, karşılaşma öncesi ve sonrasında kavgalar yaşanmış, buna gerekçe olarak da görüş ayrılıkları öne sürülmüştü.

11 GÖZALTI
Olay sonrası 57 Gençlik Başkanı İrfan Özcan’ın da bulunduğu 11 taraftar gözaltına alındı. İddialara göre yaralilalari-aldirmadilar-aFatih Eroğlu ve arkadaşlarına ateş edenlerden biri de İrfan Özcan. Alınan bilgilere göre olayda iki ayrı pompalı tüfek kullanıldı. Çevre sakinleri en az 8-9 el silah sesi duyduklarını söylediler.

CENAZESİ FATİH CAMİ’DEN KALKACAK
Fatih Eroğlu’nun cenezasinin bugün ikindi namazına müteakiben Fatih Cami’den kaldırılacağı bildirildi.
DENİZLİ’DE SPOR CAMİASINI YASA BOĞAN KORKUNÇ OLAYLA İLGİLİ TÜM AYRINTILAR www.denizlisporhaber.com ‘da

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 3 Aralık 2013, 21:22

Maca gelin, destek olun, falan filan .oh maca gelelim de pompaliylami vurulalim, colugumuz cocugumuzla beraber baltaylami kesilelim, yoksa demir sopalarla mi dovulelim.busaatten sonra bir daha maca gelmem tavsiyede etmem.o formayi bi daha oglumada giydirmeyecegim, onuda birileri kesip vurup parcalamasin

ilknur Sahin   -  Bağlantı 30 Kasım 2013, 23:43

Degdimi arkadas bi cana kiydiginiza gencecik bi hayat mahvettiginize degdimi…neyi paylasamadiniz.Nerde sizin centilmenliginiz. Yakismadi DENIZLIYE DENIZLISPOR taraftarina yakismadi… Allah rahmet eylesin kardesimize nur icinde yatsin …

horoz taner   -  Bağlantı 30 Kasım 2013, 23:30

57 gençlik,çamlıklılar,yeşil cephe,horoz gençlik,çınar gençlik,v.s. hepside bu şehrin,denizli sporun taraftar grupları.neyi paylaşamıyorsunuz?siz kendinizle kavga ederseniz,kendinizle barışık olmazsanız bu denizli spora destek değil köstek olursunuz.sporda şiddete hayır,sporda siyasete hayır.

turkerkaygin   -  Bağlantı 30 Kasım 2013, 23:19

Allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı