REKLAMI GEÇ

Bir kıvılcım yetti

Bir kıvılcım yetti

Doktorlar Caddesi’nde bir otomobilin arka camındaki reklamın sökülmesini isteyen trafik polisi yanlış anlaşılınca ortalık bir anda karıştı. Otomobilin ön camındaki Atatürk posterini sökmeye çalıştığını zanneden vatandaşlar, ayaklanınca ortalık birbirine girdi. Bu olay son dönemde milli bayramların küçük etkinliklerle kutlanması ve Andımız’ın kaldırılması başta olmak üzere, yaşananların toplumu getirdiği noktayı göstermesi bakımından oldukça manidar.

/ DENİZLİHABER / 12 Kasım 2013 Salı, 14:54

Olay bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Aydın plakalı modifiye bir otomobil cadde üzerinde trafik polisinin dikkatini çekti. Aracın arka camında görüşü engelleyecek bir reklam bulunduğunu fark eden polis, görgü tanıklarının ifadesine göre araç sürücüsünden bu reklamın kaldırılmasını istedi. Bu sırada yoldan geçen bir vatandaş, polisin aracın ön camında bulunan Atatürk posterinin kaldırılmak istendiğini düşünerek tepki gösterdi. Olay yerindeki tartışmayı gören kalabalık da posterin kaldırılacağını düşünenlere katılınca ortalık bir anda karıştı. Vatandaşlarla polis karşı karşıya geldi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut da olay yerine deneyimli amirlerini sevk ederek tansiyonun düşürülmesini sağladı. Araç sürücüsü cam üzerindeki reklamı söktükten sonra hakkında işlem yapılmadan bırakıldı.

Yorumlar

Mehmet   -  Bağlantı 17 Kasım 2013, 08:01

Haber kaynaklarınızı değiştirmenizi tavsiye ederim çünkü konu haberinizde oldugu gibi
Gerçekleşmedi. Polis direk Atatürk resmini çıkartmak istedi ve o çıkartma yazdığınız gibi görüşü kapatacak sekilde camda değil aracın kaputunun üzerinde idi.

zekai   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 17:56

aferin denizliler hakkınızı arayın böyle aybars videosunu paylaşsana biz de görelim. kime inancaz şaşırdık dogrusu

Ebru   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 16:13

Gurbette yasayan bir Denizlili olarak sayfanizi kiniyorum. Yalan yanlis haber yapacaginiza hic yazmayin daha iyi… Arabanin arkasinda olmayan reklamin sökülmesini nasil isteye bilirki polis. Yazik ya korumamiz gereken degerleri korumak yerine isinize gelen yalanlarin arkasina saklanip herkeze yanlis haberler okuturmakmi haber anlayisiniz…. Bu sayfayi takip edip memlekette olup biteni ögrenmek istemek yanlismis anlasildi ki bu sayfayi takip edip memlekette söylenen yalanlari izlemek lazimmis… cok farkli bir bakis acisiyla haberlerinizi okumaya devam etmek lazim…

Ahmet Turan BABACAN   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 11:31

Aynı olayın amatör video kayıtları da var, orada bulunan halk da var. Haberinize yalan katmaya utanmıyor musunuz? Arka camda reklam falan yok. Besbelli ki Atatürk resmi sökülmek isteniyor. 3 maymun vardı, görmez, duymaz, konuşmaz, siz 4. oldunuz “yalan söyler”

aybars   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 08:18

Ben orada idim başından beri. videosu bile çekildi. polis Bayraklı Atatürk posterini söktürmek istedi.Caddedeki diğer doktorlarda şahittir.

murat   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 23:11

Bu olay böyle olmadı olay esnasında bende oradaydım araba çamındaki resimden dolayı değil resimde de gözüktüğü gibi olay kaportadaki resimden dolayı çıkmıştır.
Lütfen haberleri doğru aktaralım.

Ata   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 22:16

Yalann haberr tamamen deistirmissiniz.kendi gozlerimizle gorduk be

Ahmet   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 21:22

Olaya şahit olanlar ise Atatürk resmini söktürmek istediklerini, ceza da yazıldığını söylüyor.

zafer   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 15:20

Helal olsun benim KOYUN halkıma.ASLAN olduğunu anımsamış en sonunda….

20denizli   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 15:17

işte bu durmunlarda hakkını savun denizli yedirme atatürk düşmanlarına bu ülkeyi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı