REKLAMI GEÇ

Düğün günü kabusa dönüyordu

Düğün günü kabusa dönüyordu

Denizli’nin kent merkezinde güpegündüz yaşanan bir olay görenleri hayrete düşürdü. Kenan Evren Bulvarı’nda (Lise Caddesi) hareket halindeki gelin arabasının üzerine atlayan bir kişi, otomobilin ön camını yumruklamaya başladı. Yüzlerce metre bu şekilde hareket eden araç, 11. Motorize Piyade Komutanlığı kışlası önünde durdu. Bölgeye sevk edilen onlarca polisin müdahalesi sonrası etkisiz hale getirilen saldırgan gözaltına alırken, olayın trafik münakaşasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2013 Cumartesi, 13:54

Denizli’de hareket halindeki iki otomobilin şoförleri arasında başlayan tartışma, bu akşam(Cumartesi) dünya evine girme hazırlığındaki Durali C.’nin az daha kabusu oluyordu. Durmuş Ö.’nün kullandığı ve içinde düğün heyecanı yaşayan damat Durali C.’nin de bulunduğu 20 EU 333 plakalı otomobil, Çaybaşı Caddesi’nde Mesut Y.’nin kullandığı bir 35 MRT 84 plakalı otomobille yan yana geldi. İddiaya göre her iki otomobilin şoförleri birbirlerine yol verip vermeme konusunda tartışmaya başladı. Otomobillerin içinden atılan laflar, önce küfürleşmeye daha sonra da kavgaya dönüştü.

ic

O ana kadar her gün trafikte görmeye alıştığımız şekilde süren tartışma hali, Mesut Y’nin aracından çıkıp gelin arabasının üzerine doğru yürümesiyle ilginç bir hal aldı. Yine görgü tanıklarının ifadelerine göre Durmuş Ö. Mesut Y’nin üzerlerine yürüdüğünü görünce otomobilini hareket ettirdi. Mesut Y. hareket halindeki otomobilin motor kapağına atladı ve öfkeyle ön camı yumruklamaya başladı.

Durmuş Ö, Mesut Y. motor kapağının üstündeyken otomobilini sürmeye devam etti. Ta ki 11. Motorize Piyade Komutanlığı’nın Lise’deki kışlası önüne gelinceye kadar. Mesut Y’nin yumruklarıyla ön camı kırması nedeniyle Durmuş Ö. otomobili durdurmak zorunda kaldı. Süren kavga çevredekiler tarafından 155’e bildirilince, bölgeye çok sayıda ekip sevkedildi.

ic-2

Olay yerine gelen onlarca polis sayesinde ayrılan taraflar gözaltına alınırken, olayı öğrenip Lise Caddesi’ne koşan düğün sahipleri Mesut Y’nin otomobilde bulunan arkadaşlarıyla tartıştı. Gerginlik emniyet güçlerin çabasıyla yatıştırılırken, Durali C.’nin sabah saatlerinde gelin arabası süslemesi için başlayan düğün günü öğle saatlerinde karakolda son buldu. Birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenilen tarafların zaman zaman götürüldeki Çınar Karakolu’nda da polislere zor anlar yaşattıkları ileri sürüldü.

Yorumlar

Mehmet   -  Bağlantı 15 Eylül 2013, 01:59

Uzuldum dugun gunu moral bozuklugu olmustur bu gence.Kanun ve kurallar buralardaki gibi siki olmali.Yurtdisindan gelen bizler en cok ulkemizin trafiginden korkuyoruz.Hicbir arkadasimiz memleketimizde araba kullanmaya cesaret edemiyor maalesef.

doğan şahin   -  Bağlantı 14 Eylül 2013, 17:15

eğitim şart!!! memleketimin şöförleri kusursuz ve hepsi polat alemdart maşallah….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı