REKLAMI GEÇ

FETÖ operasyonunda o isim gözaltında iddiası

FETÖ operasyonunda o isim gözaltında iddiası

Denizli’de bu sabah başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlar arasında bazı kamu kurumlarının ildeki üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 11:40

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu sabah başlatılan operasyonda, belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Polisin, operasyon kapsamında aralarında kamu görevlerinin de bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldığı iddia edildi.

Operasyonların odak noktasını ise Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Kordinatörlüğü TKDK ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün oluşturduğu öne sürülürken, bu kurumlara giren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, belgeler ve bilgisayar kayıtlarını detaylı bir şekilde incelemeye aldı.

Operasyonlarda şu ana kadar 19 kişinin gözaltına alındığı, bu kişiler arasında TKDK eski İl Koordinatörü Ü.D. ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden bazı şube müdürlerinin bulunduğu iddia ediliyor.

denizli-tkdk-siyah-valiz-feto-anons

denizli-tkdk-operasyon-feto-anons

denizli-feto-operasyonu-19-kisi-gozaltinda-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı